CLUTCH: Κυκλοφορούν θεματική συλλογή από τα κομμάτια τους

NEWS

Για ακόμη μία φορά φαίνεται πως το συγκρότημα από το Maryland βρήκε τρόπο για να περάσουμε λίγο ακόμη ποιοτικό χρόνο κλεισμένοι στα σπίτια μας. Πρόκειται για τη νέα, ψηφιακή (δε θα κυκλοφορήσει σε φυσική μορφή) συλλογή τους από κομμάτια που ανήκουν σε παλιότερα άλμπουμ, με όνομα “Monsters, Machines, And Mythological Beasts”.

Συγκεκριμένα, ακολουθώντας τη θεματική του τίτλου, οι Clutch μαζεύουν κομμάτια από τα “Robot Hive/Exodus”, “Book Of Bad Decisions”, “Pitchfork & Lost Needles”, “Earth Rocker”, “Strange Cousins From The West”, “Live At The 9:30”, “Psychic Warfare” και “Jam Room”. Ο Neil Fallon, frontman του συγκροτήματος, αναφέρει ότι πολλές από τις συνθέσεις τους κάνουν αναφορά ή έχουν ως κύρια έμπνευση κάποιο από αυτά που περιγράφεται στο όνομα της συλλογής.

Με το “Weathermaker Vault Series” να είναι ακόμη σε φάση σύνθεσης, είναι φανερό πως για το υπόλοιπο της αναμονής μας οι Neil Fallon (φωνητικά/κιθάρα), Tim Sult (κιθάρα), Jean-Paul Gaster (κρουστά) και Dan Maines (μπάσο) έχουν σκοπό να μας κρατήσουν συντροφιά στην πανδημία για αρκετό καιρό ακόμη.

Ακολουθούν το εξώφυλλο και η tracklist:

10001110101
Ghoul Wrangler
What Would a Wookie Do?
Cyborg Bette
Minotaur
The Wolf Man Kindly Requests…
Droid
Behold the Colossus
Sleestak Lightning
Release the Kraken (Jr Version)
https://www.facebook.com/Clutchband/

570