CHUCK BILLY: Θετικός στον COVID-19

NEWS

Θετικός στον κορωνοϊό είναι ο θρυλικός frontman των Testament Chuck Billy και η σύζυγός του Tiffany, αφού χθες έλαβαν τα αποτελέσματα των tests στα οποία υπεβλήθησαν, μετά την επιστροφή τους από την Ευρώπη και την περιοδεία “Bay Strikes Back”, την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ίδιο συμβαίνει, όπως ανέφεραν σε ανακοίνωση στη σελίδα τους στο facebook , χωρίς να κατονομάσουν, και με crew members που συμμετείχαν στην εν λόγω περιοδεία.

Οι Testament στην ανακοίνωσή τους ευχαριστούν για την στήριξη, αναφέρουν ότι θα βρίσκονται όπως πρέπει σε καραντίνα και εύχονται και προσεύχονται, αλλά και προτρέπουν όλους να πειθαρχήσουν, ώστε σύντομα να ξανασμίξουν στους συναυλιακούς χώρους. Άλλωστε έχουν (αναλόγως εξελίξεων) μπροστά τους την θερινή περιοδεία (Ιούλιο-Αύγουστο) “Titans of Creation”, η οποία ευκταίων θετικά των πραγμάτων, θα τους φέρει και στην Ελλάδα στις 22 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Festival.

Gary Holt

Η είδηση έρχεται να ακολουθήσει την δυνητικά, πιθανή θετική περίπτωση του Gary Holt (Exodus, Slayer), ο οποίος με δημοσίευσή του στο Instagram, ανέφερε ότι σε συνέχεια της αδιαθεσίας αυτού και της συζύγου του, με αρκετά από τα συμπτώματα του ιού, αναμένουν τα αποτελέσματα των tests, τα οποία θα εκδοθούν σε περίπου μία εβδομάδα.

Ο ίδιος ήταν άλλωστε αυτός που γνωστοποίησε (μετά και την αρραβωνιαστικιά του Will Carroll, Leeshawn Navarro), ότι και ο drummer των Death Angel, ο οποίος έχει εισαχθεί και νοσηλεύεται σε Μ.Ε.Θ. , είναι πιθανότατα θετικός στον ιό, αλλά σε αρκετά χειρότερη κατάσταση.

Να σημειωθεί ότι οι Exodus και οι Death Angel, ήταν τα άλλα δύο groups που συμμετείχαν στην “Bay Strikes Back Tour” στην Ευρωπαϊκή ήπειρο.

Ας ελπίσουμε όλα να πάνε καλά και να είναι σύντομα κοντά στο μεταλλικό κοινό.

629