CHECK THESE OUT

80

Check these out:

Οι Νορβηγοί avant-garde metallers Drott, με μέλη των Enslaved και Ulver, ντεμπουτάρουν στις 24 Σεπτεμβρίου με τοf ull-length album “Orcus” μέσω της By Norse Music. Δείτε το video για το single “The Marauders”.

Facebook: https://www.facebook.com/DROTTBAND/

Oι Αυστραλοί rockers Shotgun Mistress κυκλοφόρησαν το νέο ομότιτλο ντεμπούτο τους μέσω της Crusader Records και έδωσαν στη δημοσιότητα το single “Bleed Me Out”.

Facebook: https://www.facebook.com/shotgunmistress/

Η Frontiers Music Srl ανακοίνωσε το ντεμπούτο album “Overload” των Βραζιλιάνων hard rockers Spektra και παρουσιάζει το video για το single “Just Because”.

Facebook: https://www.facebook.com/spektratheband

Η Arising Empire κοινοποίησε το single “Gute Jahre” των Γερμανών metallers Engst από το επερχόμενο EP “Vier Gesichter” το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου. Δείτε το video.

Facebook: https://www.facebook.com/Engstmusik/

Οι Σουηδοί alternative metallers Imminence κοινοποίησαν το νέο τους single “Heaven In Hiding” το οποίο διατίθεται μέσω της Arising Empire.

Facebook: https://www.facebook.com/imminenceswe

Οι Αμερικανίδες Camille And Kennerly, δίδυμες αδερφές οι οποίες εκτελούν κομμάτια με τις άρπες τους, έδωσαν στη δημοσιότητα ένα video για τη διασκευή στο “Stiletto” της Lita Ford. Δείτε το video παρακάτω.

Facebook: https://www.facebook.com/CamilleandKennerly

Οι Καναδοί metallers Rebel Priest θα κυκλοφορήσουν στις 13 Αυγούστου μέσω της Batcave Records το νέο τους EP “Lost In Tokyo” και κοινοποίησαν το video για το single “Back Alley Blues”.

Facebook: https://www.facebook.com/rebelpriestofficial

Οι Γερμανοί thrash metallers Space Chaser κυκλοφόρησαν μέσω της Metal Blade Records το νέο τους album “Give Us Life” το οποίο διαθέτουν προς ακρόαση. Ακούστε το παρακάτω.

Facebook: https://www.facebook.com/SpaceChaserBand

274