CHECK THESE OUT

02

Check These Out

Οι Αμερικανοί power metallers Vis Mystica ετοιμάζουν να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021 το νέο τους album “Celestial Wisdom” και έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο single, το “Whispering Winds Of Fate”, που θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο album.

Οι Γερμανοί metallers Helltrail επέστρεψαν 3 χρόνια μετά την τελευταία τους δισκογραφική δουλεία το 2019 και έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο video για το κομμάτι “Constant Restistance”.

Οι Φινλανδοί metallers Arion έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο video clip για το κομμάτι “Out Of My Life” το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο τουε album που θα κυκλοφορήσει στις 9 Απριλίου μέσω της AFM Records.

Οι Αμερικανοί heavy metallers Thunder Horse έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο video clip για το κομμάτι “Let Them Bleed” το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο τους album που θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαρτίου μέσω της Ripple Music.

Οι Αμερικανοί rockers Asphalt Valentine έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο video clip για το κομμάτι “Saving” το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο τους album “Twisted Road” που κυκλοφόρησε το 2020 μέσω της High Vol Music.

176