CHECK THESE OUT

01

Check these out:

Οι Ινδοί death metallers Dead Exaltation έδωσαν στην δημοσιότητα ένα νέο lyric video για το κομμάτι “The Transformation” το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο ντεμπούτο album τους που θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου.

Οι Φινλαδοί μελωδικοί metallers Evil Drive επέστρεψαν με ένα νέο video clip για το κομμάτι “Rising From The Revenge” το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο album τους που θα κυκλοφορήσει στις 2 Απριλίου.

Οι Γερμανοί power metallers Human Fortress είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το νέο τους album στις 22 Ιανουαρίου μέσω της Massacre Records και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα lyric video για το κομμάτι “Dark Knight”.

Οι Νορβηγοί black metallers Endezzma έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο lyric video για το κομμάτι “Wild Glorior Death” το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο τους album που θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιανουαρίου μέσω της Dark Essence Records.

Οι death metallers Summoning The Lich ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο ντεμπούτο album τους στις 26 Φεβρουαρίου και έδωσαν στη δημοσιότητα ένα lyric video για το κομμάτι “The Nightmare Begins”.

556