CHECK THESE OUT

NEWS

Check These Out

Οι Δανοί progressive/black metallers ENIGMA έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο lyric video για το κομμάτι “Skarntyder” το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο album τους που θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου μέσω της Napalm Records.

Οι Ελβετοί symphonic metallers AD INFINITUM έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο lyric video για το κομμάτι “Live Before You Die” το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο επερχόμενο ντεμπούτο album τους “Chapter I: Monarchy ” που θα κυκλοφορήσει στις 3 Απριλίου μέσω της Napalm Records.

https://www.facebook.com/AdInfinitumMusic/

Οι Death/Groove metallers BLEED FROM WITHIN από την Σκωτία έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video για το κομμάτι “Into Nothing” το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται επερχόμενο τους album “Fracture” που θα κυκλοφορήσει στις 29 Μαίου μέσω της Century Media Records.

https://www.facebook.com/bleedfromwithinband/

Η VICTORIA K από την Αυστραλία έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο video για το κομμάτι “Haunting” το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στο 4ο επερχόμενο ντεμπούτο album “Essentia” που θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου μέσω της Rockshots Records.

Οι Ιταλοί μελωδικοί metallers REVENSCRY έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο video για το νέο τους κομμάτι “Maybe” που θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο τους album “100” που θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαίου.

https://www.facebook.com/RavenscryBand/

474