CATTLE DECAPITATION: Νέο official video μέσα από το “Terrasite”

Οι Cattle Decapitation επέστρεψαν με νέο full length.

Τίτλος του είναι “Terrasite” και κυκλοφόρησε στις 12 Μαΐου μέσω της Metal Blade Records.

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official video για το κομμάτι “A Photic Doom”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Terrasite”:

  1. Terrasitic Adaptation
  2. We Eat Our Young
  3. Scourge Of The Offspring
  4. The Insignificants
  5. The Storm Upstairs
  6. …And The World Will Go On Without You
  7. A Photic Doom
  8. Dead End Residents
  9. Solastalgia
  10. Just Another Body

Travis Ryan – vocals
Josh Elmore – lead guitar
Belisario Dimuzio – rhythm guitar
Olivier Pinard – bass
David McGraw – drums