BORIS: Artwork, tracklist και video από το νέο album

NEWS

Με άκρα μυστικότητα οι Ιάπωνες πειραματιστές του ακραίου ήχου, με μια “λιτή” ανακοίνωση έδωσαν στη δημοσιότητα στοιχεία για τον επερχόμενο νέο δίσκο τους, πιάνοντας εξαπίνης τους οπαδούς τους.

Μπορεί προ ολίγον ημερών να είχαν αλλάξει την εικόνα του προφίλ τους στη σελίδα τους στο Facebook, αλλά κανείς δεν είχε υποψιαστεί τι θα επακολουθούσε. Ο νέος δίσκος θα τιτλοφορείται “NO” και θα διαδεχτεί το περσινό διπλό LφVE & EVφL, απομακρύνοντας τον ήχο τους από τα noisy, drone και psychedelic μονοπάτια.

Το καινούριο άλμπουμ έχει μία τελείως DIY προσέγγιση και θα είναι self-released μέσω της Bandcamp σελίδα της μπάντας. Το κομμάτι “Loveless” είναι το πρώτο δείγμα που έδωσε το συγκρότημα και μπορείτε να το απολαύσετε παρακάτω.

To “NO” θα κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου και θα αποτελείται από 11 συνθέσεις, μία εκ των οποίων διασκευή στο κομμάτι “Fundamental Error” των Γιαπωνέζων hardcore/punk θρύλων Gudon, στο οποίο επίσης θα συμμετέχει σαν guest στις κιθάρες ο Katsumi, πρώην μέλος των Outo και City Indian και νυν των Solmania.

Η ηχογράφηση έγινε στα ιδιόκτητα Fangsanalsatan at Sound Square 2020 studio, ενώ η μίξη και το mastering από τον Koichi Hara, σε παραγωγή του ιδίου του συγκροτήματος.

Track list:
Genesis
Anti-Gone
Non Blood Lore
Temple of Hatred
鏡 -Zerkalo-
HxCxHxC -Parforation Line-
キキノウエ -Kiki no Ue-
Lust
Fundamental Error
Loveless
Interlude

Boris:
Takeshi: Vocals, Guitar & Bass
Wata: Vocals, Guitar & Echo
Atsuo: Vocals, Percussion & Electronics

Bandcamp: https://boris.bandcamp.com/album/no
Facebook: https://www.facebook.com/borisheavyrocks
Instagram: https://www.instagram.com/borisdronevil/

265