BLACK STONE MACHINE: Νέο lyric video με συμμετοχή του Αργύρη από Nightstalker

NEWS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Λίγες μέρες πριν την κυκλοφορία του πρώτου ολοκληρωμένου LP των Black Stone Machine κυκλοφόρησε από το κανάλι του 666ΜrDoom στο Youtube το πρώτο Lyric Video για το τραγούδι “Το Reap The Whirlwind” στα φωνητικά των οποίων συμμετέχει ο Αργύρης Γαλιατσάτος των NightStalker.

Ποιοι είναι οι Black Stone Machine;

Οι Black Stone Machine είναι μια αθηναϊκη μπάντα που δημιουργήθηκε τον Απρίλιο του 2019 από τους Alex (Guitars/Vocals), Nick (Drums) ,George (Guitars/Backing Vocals) και Mike (Bass).

Το πρώτο Single με τίτλο “Black Stone Machine” ηχογραφήθηκε σε λιγότερο από ένα μήνα ύπαρξης της μπάντας στα Feedback Sound Studios με τον Dime St (DARK NOVA, MEMORAIN, DREAM DEVOID) στην θέση του ηχολήπτη .

Το εν λόγω EP, περιέχοντας δυο κομμάτια (το ομώνυμο αλλά και το “Bounty Hunter”), κυκλοφόρησε στις 16/06/2019, ενώ το εξώφυλλο σχεδιάστηκε από τον BewildBrother (Planet Of Zeus, 1000 Mods etc.)

Η μουσική των Black Stone Machine είναι μια δυναμική ανάμεσα στην Heavy rock- metal και στην μελωδία των Blues Country Rock. Καταφέρνει να συνδυάσει αρκετά είδη του μουσικού φάσματος δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό ένα αρκετά πρωτότυπο αποτέλεσμα.

Η πρώτη συναυλία πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο στις 8/6/2019 και ακολούθησαν lives σε Βόλο, Λάρισα και Αθήνα.

Τον Νοέμβριο του ίδιου έτους η μπάντα ξαναμπήκε στο στούντιο, αυτή τη φορά για την ηχογράφηση του πρώτου της ολοκληρωμένου δίσκου.
Μετά από 5 εξαντλητικούς μήνες ηχογραφήσεων, ο πρώτος δίσκος είναι έτοιμος με 12 καινούργια κομμάτια και συμμετοχές διαφόρων ονομάτων της ελληνικής σκηνής.

Το πρώτο single με τίτλο “House Of Lies” κυκλοφόρησε στις 29/06/2020 από την SOMEONE SHAVED MY ASS PRODUCTIONS.

Facebook: https://www.facebook.com/blackstonemachine/photos/?ref=page_internal

751