BEZWERING: “Aan De Wormen Overgeleverd”

ALBUM

Είδος: Black Metal
Δισκογραφική: Van Records
Ημ. Κυκλοφορίας: 24 Απριλίου 2020

Όπως καταλαβαίνετε από τον τίτλο του οποίου η προφορά τσακίζει γνάθους οι Bezwering είναι ακόμα μία μαυρομεταλλική εξαγωγή της εντυπωσιακά παραγωγικής σκηνής της χώρας της τουλίπας, και αν όσοι έχετε κάποια εμπειρία με την εν λόγω σκηνή νιώσετε και ένα déjà vu ακούγοντας αυτό το δίσκο, όχι δεν είναι τυχαίο μιας και η μπάντα είναι η φυσική συνέχεια των διαλυμένων πλέον Wederganger, των οποίων η καριέρα ήταν σύντομη μεν αλλά εντυπωσιακή.

Κάπου λιγότερο προοδευτικοί και πιο σκληροί και βρώμικοι από ότι μας έχει συνηθίσει η χώρα, παρόλα αυτά συνδυάζουν άψογα το σκληρό ηπειρωτικό riffing και το πιο κλασσικό μαυρομέταλλο με πιο επικά σημεία και εναλλαγές σκληρών με καθαρά φωνητικά, τα τελευταία από τον Alfschijn ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε και πίσω από το μικρόφωνο των εντυπωσιακών Knoest. Καθαρές επιρροές λίγο δύσκολό να βρεθούν προφανώς, αλλά δεν νομίζω να απέχει πολύ η σύγκριση με την πρώιμη και πιο μαυρομεταλλική περίοδο των Urfaust.

Σιγουράκι άλμπουμ λοιπόν για όποιον γουστάρει την εν λόγω σκηνή, μπορεί να μην είναι το αριστούργημα που θα κάνει την σκηνή να παραμιλάει, αλλά δεν νομίζω να μετανιώσει και κανένας αν του δώσει την ευκαιρία που αξίζει. Οι γνωστοί φετιχιστές σπεύσατε.

Facebook: https://www.facebook.com/BEZWERING-552636585162467/
Bandcamp: https://bezwering-vanrecords.bandcamp.com/

518

Avatar photo
About Αλέξης Δρυμιώτης 479 Articles
Στριμωγμένος ανάμεσα σε Gen X και Millenials, από την γη του χαλλουμιού, βαρετός τύπος κατά τα άλλα, επιμένει ότι Black Metal Ist Klassenkrieg, Fascism Is A Fuck,Doom Or Be Doomed, In Grind We Crust.