BEYOND PERCEPTION NEW SINGLE & LYRIC VIDEO “MIND LOCK”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέντε χρόνια μετά το release του full length album τους “Vital Ground”, οι Beyond Perception επιστρέφουν με νέο, εκρηκτικό single και lyric video στα κόκκινα!

Το “Mind Lock” είναι ο προπομπός του επερχόμενου EP τους, “Guile” που αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχές του 2023. Μουσικά κινείται στα μονοπάτια που η αθηναϊκή τετράδα για πάνω από μια δεκαετία μας έχει συνηθίσει – εκείνα των heavy κιθαριστικών riffs, ντυμένα με sludge φωνητικά, ενισχυμένα από διαολεμένα grooves! Στο ήδη solid rhythm section τους ήρθε και… “κούμπωσε” ο Nikk Perros ως το νεότερο μέλος του συγκροτήματος, που μέσα από αυτό το πρώτο δείγμα συνεργασίας με τους Κώστα, Πάνο και Μάκη, φαίνεται πως ήρθε για να μείνει!

Τα γυρίσματα του βίντεο έγιναν στο Dope of Sound studio από το άχαστο team των Napan Studios, με τα μαγικά χέρια του Μάνθου Στεργίου (Manster Design) να αναλαμβάνουν το edit και να φέρνουν το τελικό αποτέλεσμα στην οθόνη. Οι ηχογραφήσεις έγιναν στο Deva Soundz studio από τους Φώτη Μπενάρντο, Άρη και Άγγελο Καρατζά, η μίξη και το mastering ανήκουν στον Νίκο Αγγελόπουλο (Hell Studios) και η παραγωγή είναι των Beyond Perception και Φώτη Μπενάρντο.

Are you ready for this, Beyonders?

Δείτε το “Mind Lock” εδώ:

Beyond Perception online:
Facebook: https://www.facebook.com/beyondperceptionofficial
Instagram: https://www.instagram.com/beyondperception_band/
YouTube: https://www.youtube.com/user/BEYONDPERCEPTION
Spotify: https://open.spotify.com/artist/5BUelicNqHsyJaTur0zAYw?si=YHB_XhPsQNKWwKc1vz1Dxw

443