BAD MOVIES – ‘‘ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ’’ (RECORD RELEASE SHOW) | 09.12.2022 at An club

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

BAD MOVIES
‘‘ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΦΙΔΙΑ’’
(RECORD RELEASE SHOW)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

ΑΝ CLUB – ΣΟΛΩΜΟΥ 13 ΕΞΑΡΧΕΙΑ
Special Guests: NOTHING THRIVES

Doors open 21:00 – Starts: 21:45

Early Bird: 8€ * (Η προσφορά Early Bird ισχύει για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)
Υπόλοιπη προπώληση & ταμείο: 10€

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΡΟΠΩΛΟΥΝΤΑΙ:
Black Hole Kipseli – ΚΥΨΕΛΗΣ 25, Αθήνα
Oldschool – ΣΟΛΩΜΟΥ 13 -15 Αθήνα, Εξάρχεια

Fb event: https://www.facebook.com/events/698004545378606

Μια από τις πιο σημαντικές και δημοφιλείς μπάντες της εγχώριας μουσικής σκηνής, οι ΒAD MOVIES, μας προσκαλεί στην 1η επίσημη παρουσίαση
του νέου τους δίσκου ‘‘Στον Λάκκο Με Τα Φίδια’’ και μας υπόσχεται μία άνευ προηγουμένου εκρηκτική συναυλία!

Αξίζει να γνωρίζεις…

Oι Θεσσαλονικείς Bad Movies παίζουν punk rock, σχεδόν 20 χρόνια. Το όνομα τους αντικατοπτρίζει τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσαν, τόσο σαν παρέα αλλά και σε ευρύτερο κύκλο, βρίσκοντας διέξοδο μέσα από τη μουσική.

Αγαπούν αυτό που κάνουν και θεωρούν πως το πάθος και η εξέλιξη στη μουσική είναι ένας κύκλος. Χαρακτηριστικά λένε: ‘‘Το ένα φέρνει τ’ άλλο κι ο κύκλος δεν τελειώνει. Όσο έχεις κάτι να πεις, δε σταματάς. Κι όταν μάλιστα βρίσκεις ανταπόκριση και στήριξη από τον κόσμο, παίρνεις κι άλλη δύναμη. To επόμενο δυνατό live, και το επόμενο καλύτερο απ’ τα προηγούμενα τραγούδι, μας κρατάνε στο δρόμο’’.

Το σχήμα καθιερώθηκε και εξελίχθηκε σε μια από τις πιο δύσκολες μεταπολεμικά περιόδους για την ελληνική κοινωνία, πιστεύοντας πως η αρχή του punk είναι να είσαι απέναντι στον “κανονικό” άνθρωπο. Έξω από νόρμες, να συμπάσχεις με τους πραγματικούς ανθρώπους και να στηρίζεις όποιον έχει ανάγκη.

Τα live για τους Bad Movies είναι η πεμπτουσία της ύπαρξης της μπάντας. Είναι στιγμές ελευθερίας που γουστάρουν να γιορτάζουν με τον κόσμο και ως σήμερα μετρούν αμέτρητες συναυλίες εντός και εκτός συνόρων και συνεχίζουν με αστείρευτη έμπνευση, όρεξη και ενέργεια να δίνουν εκρηκτικά live shows.

Την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, oι BAD MOVIES επιστρέφουν στην σκηνή του An σε μια συναυλία – γιορτή, όπου θα μας παρουσιάσουν τον νέο τους δίσκο ‘‘Στο Λάκκο Με Τα Φίδια’’, αλλά και τραγούδια από παλαιότερες κυκλοφορίες τους.

Μπορείτε να ακούσετε αλλά και να κατεβάσετε ολόκληρη την δισκογραφία του συγκροτήματος “Bad Movies” στο bandcamp της μπάντας εδώ: http://badmovies.bandcamp.com/music. Επίσης μπορείτε να επισκέπτεστε και το επίσημο site του γκρουπ εδώ: http://www.thebadmovies.com

275