ART TELEPATHS: Νέο Ep

NEWS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ART TELEPATHS

Οι ART Telepaths δημιουργήθηκαν πριν από χρόνια σαν Studio Project Act από τον Γιώργο Σκαρλάτο (ex-Magic de Spell).

Το 2013 κυκλοφόρησαν με την Geheimnis Records ένα 10-ιντσο EP βινύλιο με τίτλο “Heaven Up There ! …Red Carpets Down Here…” σε ύφος post punk και dark electronic, με αρκετά πειραματικά στοιχεία.

Σήμερα οι ART Telepaths, έχουν μετασχηματιστεί σε live μπάντα με line-up:
Γιώργος Σκαρλάτος – μπάσο & φωνή, Στάθης Παπανδρέου (ex ΑΔΙΕΞΟΔΟ & Split Image) – τύμπανα και ΗλίαςΡάπτης (Scoria – Haunted Mirror) – κιθάρα.

Το 2019 έκαναν τα πρώτα live παίζοντας με μερικές από τις καλύτερες μπάντες της Αθηναϊκής- και όχι μόνο-σκηνής, και συμμετείχαν στο απόλυτο πάρτυ των 40 χρόνων των Magic de Spell.

Οι ART Telepaths έχουν ήδη ηχογραφήσει τα πρώτα τραγούδια της νέας μορφής τους και αναμένεται η κυκλοφορία δίσκου EP στο προσεχές διάστημα από την B-otherside records.

Μουσικά επεξεργάζονται μελωδίες και ρυθμούς dark alternative post-punk με συμπαγή και εκρηκτικό ήχο, παίρνοντας σαφή θέση και στάση στην κοινωνική κατάσταση των καιρών.

Η θεματολογία τους έχει επίκεντρο τον Άνθρωπο, με κατανόηση της υπαρξιακής και συνειδησιακής του κατάστασης. Στα τραγούδια τους προβάλλουν την εκμετάλλευση και την εξαπάτηση του ατόμου, μέσα από τον πόλεμο, την βία, τον κοινωνικό αποκλεισμό, την απαξίωση, αλλά και την εργαλειοποίησή του από τις δράσεις των συστημάτων εξουσίας. Νιώθουν δίπλα σ’ αυτούς που προσπαθούν να κρατήσουν ζωντανή την ψυχή τους, τα όνειρά τους, αλλά και την έκφρασή τους για ένα καλύτερο κόσμο. Την Παρασκευή 6/3 θα παιξουν στο Club 273, στα καλυβια μαζι με τους καταπληκτικους Slow Down.

https://www.facebook.com/Art-Telepaths-2192395297744991/
https://www.facebook.com/groups/club273
https://www.facebook.com/events/562708707935670/

598