ARCHIVE: Νέο video μέσα από το επερχόμενο album τους

Οι Archive ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του 12ου full length τους, 6 χρόνια μετά την τελευταία τους δουλειά, “The False Foundation”.

Τίτλος του θα είναι “Call To Arms & Angels” και αναμένεται στις 8 Απριλίου σε διπλό cd ή τριπλό βινύλιο, καθώς θα περιέχει 17 κομμάτια!

Μέσα από τη νέα αυτή δουλειά, το σχήμα παρουσιάζει το official video για το κομμάτι “Fear There & Everywhere”:

Ακολουθεί το εξώφυλλο και η tracklist του “Call To Arms & Angels”, όπως και το τραγούδι “Shouting Within”:

1 Surrounded By Ghosts
2 Mr Daisy
3 Fear There And Everywhere
4 Numbers
5 Shouting Within
6 Daytime Coma
7 Head Heavy
8 Enemy
9 Every Single Day

1 Freedom
2 All That I Have
3 Frying Paint
4 We Are The Same
5 Alive
6 Everything’s Alright
7 The Crown
8 Gold