THE SILENT RAGE: εξελίξεις στο θέμα κιθαρίστα

Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση της μπάντας:

“Αγαπητοί φίλοι,

Σχεδόν μόνο ένα μήνα μακριά από την ηχογράφηση του – άτιτλου προσωρινά – ντεμπούτου άλμπουμ μας και δυο μήνες από την δεύτερη συνεύρεση μας επί σκηνής με τους Grave Digger στο Κύτταρο Live club, έχουμε κάποια πολύ σπουδαία νέα τα οποία θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας.

Μετά την αποχώρηση του πρώην κιθαρίστα μας, Λαέρτη Τόσκα, αποφασίσαμε να συνεργαστούμε με το κιθαρίστα/ιδρυτή των prog metallers False Coda, Βασίλη Μήλιο, για την ηχογράφηση του δίσκου μας όσο και για την επερχόμενη εμφάνιση μας. Είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι για την συνεργασία αυτή, μιας και στο παρελθόν έχουμε συναντηθεί επί σκηνής με τους False Coda, οπότε γνωρίζαμε τον Βασίλη αρκετά καλά! Σε περίπτωση που δεν γνωρίζεται τους False Coda, καλύτερα να τσεκάρετε το ντεμπούτο τους “Closer To The Edge”, το οποίο κυκλοφορεί από την  Steel Gallery Records.

Μόλις ολοκληρωθούν οι ηχογραφήσεις του δίσκου συν την εμφάνιση μας με τους  Grave Digger, θα αποφασιστεί από κοινού πια θα είναι η μελλοντική συνεργασία μας με τον Βασίλη.
All the best,

The Silent Rage”

103