ENVY NEVER DIES 10 YEARS PARTY @ ΤΩΡΑ Κ44

Οι Envy Never Dies με την ευκαιρία των «γενεθλίων» για τα 10 έτη παρουσίας τους στα μουσικά δρώμενα και τη συμπλήρωση ενός έτους από την πρώτη επίσημη κυκλοφορίας τους, θα πραγματοποιήσουν live party την Παρασκευή 20 Ιουνίου στο ΤΩΡΑ Κ44 (Κωνσταντινουπόλεως 44 – Γκάζι) που θα περιλαμβάνει live εμφάνιση του συγκροτήματος, παρουσίαση νέου video clip και support live set από τους Drama Queen.

Θα ακουστούν κομμάτια από τη 10χρονη πορεία του συγκροτήματος καθώς και γνωστές διασκευές.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30.

Είσοδος Ελεύθερη.

Λίγα λόγια για το συγκρότημα:
Οι Εnvy Never Dies δημιουργήθηκαν στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2004. Αποτελούμενοι από εναλλασσόμενα κατά καιρούς μέλη με διαφορετικά μουσικά ακούσματα και εμπειρίες,
χρειάστηκαν ένα σεβαστό χρονικό διάστημα για να αποκρυσταλλώσουν τον ήχο και τη σύνθεσή τους. Στη σημερινή του μορφή το σχήμα αποτελείται από τους: Kaisos(guitars,vocals), Ναταλία (bass, vocals), Λεωνίδας (drums), Κωνσταντίνος (keys,piano).

Το ύφος τους κινείται από to dark wave στις ηλεκτρικές post punk εκκενώσεις των Sonic Youth, και από τα ρυθμικά riffs των Pixies σε εκσυγχρονισμένες αλλά πάντα κλασικές blues εμπνεύσεις.

Τα τραγούδια τους μιλάνε για ακραίους έρωτες, καθημερινές ιστορίες και εγκεφαλικές καταστάσεις που κάνουν τόσο έντονη την παρουσία τους, ώστε να αξίζει κάποιος να τις διηγηθεί.

Το καλοκαίρι του 2004 κυκλοφόρησε η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά από της b-otherside Records.

Find us on Facebook: Envy Never Dies

Blade Video Clip

Greed Video Clip

142