DIARY OF SECRETS: Νέα κυκλοφορία μέσα στο φθινόπωρο του 2014

Μετά το ομώνυμο debut album της, αυτή τη φορά η μπάντα του κιθαρίστα Tom “Hellfinger” D., θα κυκλοφορήσει EP με τον τίτλο “Back To The Start” και όχι κατευθείαν νέο full length, έτσι ώστε να δώσει μια πρώτη γεύση του νέου ήχου της, αλλά και να παρουσιάσει το νέο τραγουδιστή του group, τον Nick Garas (Madrake).

Το EP θα περιέχει δύο νέα κομμάτια, δύο ακυκλοφόρητα που δεν χώρεσαν στον πρώτο δίσκο και το πρώτο επίσημο video clip στο “Back To The Start”. Η δουλειά αυτή θα ηχογραφηθεί στα Valve Studios στην Θεσσαλονίκη με παραγωγό τον ίδιο τον Tom. Πριν από λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η διαδικασία συνθέσεως των νέων κομματιών και σε έναν μήνα από τώρα η μπάντα θα μπει στο studio για τις ηχογραφήσεις.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η μπάντα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο εξώφυλλο που δημιούργησε ο Pete Tross, ο οποίος συνεργάστηκε και στον πρώτο δίσκο, κομμάτι – κομμάτι και όχι ολόκληρο και αυτό αναμένεται να συμβεί στην ιστοσελίδα της μπάντας στο facebook. Η κυκλοφορία θα γίνει και πάλι από τη Sleaszy Rider Records και το περιμένουμε στα τέλη του φθινοπώρου.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελιδα της μπάντας: www.facebook.com/Diary.Of.Secrets
Να υπενθυμίσουμε ότι οι υπόλοιποι που απαρτίζουν το τρέχον line up, είναι οι Strutter στο μπάσο και ο Kyriakos Tsakalidis στα drums.

126