NAAM/ WHITE HILLS/ BLACK RAINBOWS/ THE FLYING EYES: “Desert Fest Split LP”

Μόλις έχεις ξυπνήσει και δεν έχει καν πιει τον πρώτο λυτρωτικό καφέ της ημέρας και αποφασίζεις να βάλεις να ακούσεις αυτή τη μουσική συνάθροιση εκπληκτικών καλλιτεχνών της Heavy Psych Sounds και η έντονη ψυχεδέλεια σε πιάνει εξ απήνης.

Ξεκινούν οι Naam με τον μαστούρικο διαστημικό τους ήχο σε μια άγνωστη πορεία ανάμεσα σε νεφελώματα, συνεχίζουν οι White Hills να εκπέμπουν ήχους περιμένοντας απάντηση από την εξωγήινη ζωή, ένα κομμάτι που εύκολα μετατρέπεται σε ηλεκτρονικό dance remix σε χέρια κάποιου έμπειρου DJ.

Έρχονται καπάκι οι Black Rainbows με δύο 6-λεπτα κομμάτια, με το μπάσο-αυτοκράτορα στο πρώτο “Viper Tongue”, το οποίο είναι το πρώτο με φωνητικά και δίνουν τη σκυτάλη στους εξαίσιους The Flying Eyes για τα τελευταία 10 λεπτά, κατά τα οποία συνθέτουν δύο κομμάτια.

4 όμορφες μπάντες με αφετηρία το kraut, σε 7 κομμάτια που σε βάζουν σε τροχιά ψυχεδέλειας και σύνολο 50 λεπτά καλοπαιγμένου rock.

Δωράκι δεν είναι;

426

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.