WOMAN IS THE EARTH: “This Place that Contains My Spirit”

Σε ένα CD των τεσσάρων blackened death τραγουδιών βλέπουν οι Woman is the Earth το “This Place that Contains my Spirit” album τους κι ο ακροατής τη νέμεση του.

Χωρίς πολλά πολλά, το album αυτό θα μπορούσε να αποτελεί παράδειγμα προς… μήνυση για όλα τα άλλα ατμοσφαιρικά black groups της ηπείρου και όχι μόνο. Οι συνθέσεις του διαρκούν δέκα λεπτά, με συνεχείς παύσεις ανά τρία ή τέσσερα λεπτά που θα μπορούσαν να αποτελούν την λήξη ενός κομματιού και την έναρξη ενός άλλου. Όχι! Μονοκόμματος διαρκής πονοκέφαλος for the win!

Αν ο vocalist του συγκροτήματος πονάει – όπως δείχνουν τα απελπισμένα φωνητικά του – τα αυτιά στα οποία απευθύνεται πονάνε εις διπλούν. Η παραγωγή του δίσκου είναι μια ξεχωριστή καταστροφή που μεγεθύνει το ρημαδιό των κομματιών σε αβάσταχτα επίπεδα. Τα εν λόγω κομμάτια φέρουν τυχαίες κραυγές μέσα από υστερική μουσική με απαράδεκτα ρυθμισμένες κιθάρες.

Το “This Place that Contains my Spirit” είναι μια από τις μεγαλύτερες αποτυχίες του έτους, και η μετά από μόλις δύο χρόνια επανέκδοσή του, πατνελώς αχρείαστη!

469