DESPERATION: “Desperation” CD single

H κυκλοφορία αυτού του cd single από τους Βέλγους heavy metallers Desperation υπήρξε στην ουσία “Ελληνική υπόθεση”, αφού έγινε σύμφωνα με τα λεγόμενα του τραγουδιστή τους, Andrzej Biolcati, προκειμένου να μην έρθουν με άδεια χέρια στο Up The Hammers festival όπου και εμφανίστηκαν (μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την συνέντευξη που παραχώρησε στο Rockway.gr ΕΔΩ).

Oι Βέλγοι ξέρουν να κάνουν περίφημες ζωντανές εμφανίσεις, ενώ και τα 2 demo που προηγήθηκαν μου είχαν αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις. Και στην προκειμένη δεν απογοητεύουν στο ελάχιστο με το εξαιρετικό old school metal τους. Δυνατό riffing και μελωδικά κιθαριστικά σόλο σε συνδυασμό με την εξαιρετική φωνή του Andrzej σε κάνουν να σκας από το κακό σου που δεν υπάρχει περισσότερο υλικό προς ακρόαση.

To δισκάκι περιέχει 2 κομμάτια, τα “Desperation” και “Escape” και είναι ηχογραφημένο στο Unbalanced studio, μια ανεξάρτητη παραγωγή που έχει βγει σε περιορισμένη έκδοση και δεν πωλείται ξεχωριστά αλλά δίνεται μαζί με αγορά κάποιου t-shirt από το merchandise τους. Περισσότερες πληροφορίες στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Ας ελπίσουμε το ολοκληρωμένο άλμπουμ να γίνει γεγονός όσο το δυνατόν πιο σύντομα μιας και αυτοί εδώ οι 5 τύποι δείχνουν να αγαπούν το heavy metal πραγματικά και κυρίως ότι έχουν τις δυνατότητες να γράψουν καλά τραγούδια!

408