THE INVISIBLE SURFERS @ KYTTARO 3.5.2014

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

ΣΑΒΒΑΤΟ 3 ΜΑΙΟΥ

Οι Invisible Surfers επιστρέφουν δυναμικά, με γεμάτες μπαταρίες και νέο δίσκο στις αποσκευές τους και σας προσκαλούν σε ένα Saturday night special  Rock n Roll live happening μέχρι τελικής πτώσης … “Get Ready Folks ..”

THE INVISIBLE SURFERS
Special Guests: THE STATYCS – BLUE NIGHT TRIP

https://www.facebook.com/events/274925676008573/

Οι The Invisible Surfers, θέλοντας να γιορτάσουν τη νέα δισκογραφική συνεργασία τους με την Deep Eddy Records από το Austin του Texas, θα εμφανιστούν για πρώτη φορά ζωντανά στο “Κύτταρο club” το Σάββατο 3 Μαΐου.

Το playlist θα περιέχει, εκτός από τα παλιά αγαπημένα τραγούδια προηγούμενων δισκογραφικών δουλειών τους, και τα καινούργια από το αναμενόμενο full album που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2014, όπως και τα κομμάτια που περιλαμβάνονται στο split CD που ήδη κυκλοφορεί με τίτλο “DEEP EDDY-THREE WAY VOL.1”. 

ΒΙΟ:
Οι The Invisible Surfers δημιουργήθηκαν από τον Αλέξη Μπερέκο το 1996, αμέσως μετά τη διάλυση της Rockabilly μπάντας The Blue Jeans.
Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως οι The Cramps, Marky Ramone, ? Mark & The Mysterians, The Fuzztones, Dead Moon κ.ά.

Ο όρος surf δεν αρκεί για να χαρακτηρίσει τον ήχο των The Invisible Surfers. Fifties rockabily, surf, punk και ελληνική λαϊκή μουσική είναι τα κύρια συστατικά της μουσικής τους, αναμεμιγμένα με τρόπο μοναδικό!

 Doors: 21.30 / Ticket: 8€ / On Line pre sale:   www.123tickets.gr

184