SHADOW PLAY FESTIVAL Vol. 5: SINNERBOY Live

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Το Rory Gallagher Greece, το Κύτταρο Live Club και το Eightball Club εθισμένοι πλέον από μουσικές εικόνες και συναισθήματα, σαν και αυτά που μας χάρισαν απλόχερα οι προηγούμενες βραδιές του πιο επιτυχημένου φεστιβάλ….και συμπληρώνοντας 2 χρόνια από το πρώτο εγχείρημα (Shadow Play Fest. Vol.1 24/3/12) να διοργανώσουν μια πραγματική γιορτή αντάξια της σημασίας, της γοητείας, του επιπέδου, του τραγουδιστή – κιθαρίστα – καλλιτέχνη – ανθρώπου Rory Gallagher, μα πάνω απ όλα αντάξια της αγάπης του πιο φανατικού (άντε μαζί και με τους Ιρλανδούς -μόνο-) κοινού του, νοιώθουν την ανάγκη να επιστρέψουν στη …”ρίζα του καλού” και να φέρουν στη χώρα μας τους ανθρώπους που μας έπεισαν πρώτοι ότι τελικά γίνεται να απολαύσουμε Rory έστω και χωρίς την φυσική του παρουσία.
Κυρίες και Κύριοι, το Shadow Play Festival στην 5η του εκδοχή και στα δίχρονα γενέθλια του, έχει την ειλικρινή χαρά να φιλοξενήσει τρεις φίλους, τρεις τρελούς και παλαβούς παιχταράδες, μια μπάντα δυναμίτη αφιερωμένη ψυχή κ σώματι στην έκφραση της μουσικής του λόγου και ακόμα περισσότερο στη στάση ζωής του λατρεμένου Rory Gallagher, έτοιμη να εκραγεί στο πρώτο χειροκρότημα..!!!

Ραντεβού στις αρένες του Eightball στις 11/4/2014 και του Κυττάρου στις 12/4/2014.

Sinnerboy..The Story..

Ήταν 2 Φλεβάρη του 2007 όταν μερικοί από εμάς είχαμε την ευκαιρία να αφεθούμε στο χείμαρρο της μουσικής του Rory δια χειρός των καταιγιστικών Sinnerboy για δυο βράδια στο ιστορικό Rodeo..

Οι “Sinnerboy” λοιπόν,..στο άκουσμα του ερχομού της ..καλύτερης παγκοσμίως λέει tribute band του Rory Gallagher, πολλοί βιάστηκαν να ειρωνευτούν, αλλά ακόμα πιο πολλοί δεν το σκέφτηκαν καν αφού τα τραγούδια του Rory ήδη αντηχούσαν στα αυτιά τους και τους ανασήκωναν από τον καναπέ τους σαν την κόμπρα απ το καλάθι του φακίρη και τους οδηγούσαν μπροστά στη σκηνή του Rodeo χωρίς δεύτερες σκέψεις. Το κακό για τους πρώτους που περίμεναν τις εντυπώσεις των δεύτερων (μιας και ήταν διήμερο) ήταν πως οι περισσότεροι που έδωσαν το παρών την πρώτη μέρα έκλεισαν θέση και για την επομένη επί τόπου !!!!!!!!!!!!!!!!!

DONAL GALLAGHER (για Sinnerboy)
“Η Ζωντανή απόδειξη ότι η μουσική του αδελφού μου ζεί “.

SPECIAL GUESTS:
AΚΗΣ ΤΟΥΡΚΟΓΙΩΡΓΗΣ & THE BLUE AIRWAYS!!!!
Άκης Τουρκογιώργης – Κιθάρα, Φωνή Μάκης Γιούλης – Drums (Socrates/Session) Σπύρος Μάζης – Μπάσο, Φωνητικά (Session) 

KALAMAZOO
Solonas Mack Deimezis (VOC-GUITAR)
Spyros Sakellariou (BASS-VOC)
Nikos Menemenoglou (DRUMS-VOC)
Nikos “The Doctor” Sias (GUITAR)
George Desyllas(KEYBOARDS)

Τιμη εισιτηριου 10ε

Σημεια προπωλησης για το live στο ΚΥΤΤΑΡΟ
1.Tickethouse,Πανεπιστημιου 42(εντος της στοας), τηλ 2103608366
Ωρες Λειτουργιας Τριτη,Τεταρτη & Πεμπτη 10.30-14.30,Παρασκευη 11.30-19.30 και Σαββατο 10.30-15.30

http://www.tickethouse.gr/

2.  Απο το ΚΥΤΤΑΡΟ,τις ωρες και τις μερες που εχει καποιο live

http://www.kyttarolive.gr/
https://www.facebook.com/events/685515041500377/?fref=ts

Για την Θεσσαλονικη και το http://www.eightballclub.gr/  περισσοτερες πληροφοριες συντομα!
https://www.facebook.com/events/676126629097834/?fref=ts

167