HOODED MENACE: “Labyrinth of Carrion Breeze” EP

Από το εξώφυλλο καταλαβαίνεις πως πρόκειται για κάτι “κακό”. Και έχεις δίκιο.

Οι Hooded Menace είναι Φινλανδοί που παίζουν μια διασταύρωση doom και death. Για μια ακόμη φορά, εμπιστεύονται το υλικό τους στην Doomentia και κυκλοφορούν το ΕΡ, “Labyrinth of Carrion Breeze”.

Δύο κομμάτια συνολικής διάρκειας, 17 λεπτών αργόσυρτου doom, με μονολιθικά τύμπανα και φωνητικό “βόθρο”. Ενδιαφέρουσα οπτική, με όμορφες ιδέες, που θα μπορούσαν όμως να είναι πιο σύντομες και σίγουρα, δεν είναι το κατάλληλο για εμάς, που θέλουν ένα τσικ λιγότερο “βόρβορο” στα φωνητικά.

Η αλήθεια είναι πως η άκρως συμπαθητική μουσική τους δεν χαλάει από τα φωνητικά (προσωπική άποψη πάντα για αυτά) και με αφήνει να την απολαύσω ως το τέλος. Δεν είμαι σίγουρος αν θα αντέξω περισσότερο από 17 λεπτά. Από ότι φαίνεται θα το μάθω σύντομα μια που ακούγεται πως θα ακολουθήσει σε λίγους μήνες κάτι πιο ολοκληρωμένο.

418

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2112 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.