BLACKWOLF: “The Hunt”

Ποιοι είναι αυτοί ρωτάς; Νιούφηδες, φίλε μου!

Ντεμπούτο full length και ήδη έχουν κλείσει περιοδεία με τους, σημαντικούς πλέον, The Answer.

Σου αρέσουν οι Guns και οι Black Stone Cherry; To hard rock των πρώιμων Whitesnake, των Led Zeppelin και των Aerosmith; Θες μια πιο ευγενή version των Airbourne; Τι κάθεσαι, δοκίμασε το μαύρο λύκο.

Από το πρώτο κιόλας, “Mr. Maker”, καταλαβαίνεις ότι οι τύποι τα παίρνουν όλα πολύ στα σοβαρά. Και αφού είναι από τη Γηραιά Αλβιώνα, που κατά καιρούς βγάζει μουσικά πράγματα, πιο μεγάλα και από τα παπούτσια του Yao Ming.

Τα όμορφα φωνητικά του Scott Sharp στο “Moving Mountains”, το μπάσο στη hit-άρα “Faith in me”, οι κιθάρες του “Trouble” και γενικά, ένα πολύ σοβαρά σκεπτόμενο hard rock δημιούργημα, που αξίζει της προσοχής μας.

Πεντάδα με πολύ καλό μέλλον και ελπίζω πραγματικά να τους δούμε στη χώρα μας πριν ανεβάσουν το κασέ τους στα ύψη Christiano Ronaldo. Και αν γίνει αυτό προτείνω για παρέα τους Black Hat Bones.

Αν και δεν είναι το φόρτε μου ο ήχος ετούτος, τα παιδιά από το Bristol με έπεισαν!

481

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.