LOVE/HATE: “Crucified” EP

Θυμάμαι τις μέρες που αποθεώναμε μπάντες από την περιοχή του Los Angeles και πιο συγκεκριμένα όλες αυτές που σύχναζαν και τάραζαν με την εκρηκτική όσο και απρόβλεπτη συμπεριφορά τους, τη διάσημη Sunset Strip.

Οι Love/Hate ήταν μία από αυτές που ήθελαν να βαδίσουν στα χνάρια των διάσημων Van Halen, Guns N’ Roses και  Mötley Crüe, με τον Jizzy Pearl να ηγείται της προσπάθειας για προώθηση της δεύτερης κυκλοφορίας τους, “Wasted In America”.

Στο παρόν ο Jizzy Pearl χωρίς τα αρχικά μέλη της μπάντας κυκλοφορεί ένα EP με έξι συνθέσεις που τιτλοφορείται “Crucified”. Ο δίσκος ξεκινά με την σύνθεση “Hanging Out To Dry” να αποπνέει παλιομοδίτικο punk συναίσθημα… χμμ… σίγουρα ταιριαστό για τους φίλους των The Ramones. Το “Sunny Day” περιέχει μία γερή δόση από παλιό κακό (sic) grunge, και η αξιοπρέπεια της σύνθεσης διασώζεται από την κιθάρα και το σόλο της. Το “You’re Making Me Nervous” οι στίχοι του είναι τετριμμένοι και μιλούν για ένα αισθηματικό ραντεβού χωρίς ευτυχή κατάληξη (“tell me why, do you think I’m a loser, do you think I’m a fake, just a two-bit rockstar, that made a mistake”) κατεβάζοντας κι άλλο τον πήχη των προσδοκιών της νέας κυκλοφορίας. Τα “I Don’t Want To Be Your Baby”, “Too Late” και “Love Is All” (που είναι μία αρκετά πειραματική σύνθεση), απέχουν παρασάγγας από το να προσελκύσουν τον ακροατή σε νέες συναρπαστικές μουσικές περιπέτειες.

Γενικά, το γκρουπ και ο Jizzy Pearl έχουν οπαδούς από τις παλιές καλές εποχές , όπως είναι και ο γράφων, αλλά χρειάζεται ολοκληρωμένη κυκλοφορία και αν είναι δυνατόν όχι απλά μία μπάντα υποστήριξης, αλλά συγκρότημα με μουσικούς, αν όχι του ένδοξου παρελθόντος (ναι, ναι υπήρξε και τέτοιο). Διότι αν συνεχίσει έτσι, απλά η μπάντα θα ανταποκριθεί κυριολεκτικά στον τίτλο της: ή την αγαπάς, ή τη μισείς.

Το εξώφυλλο;;; Ασχολίαστο!

394