ANFO: “Anfo”

Στη “δημοκρατία” δεν υπάρχει Αδιέξοδο!

Δύο μέλη της θρυλικής ελληνόφωνης punk μπάντας, επανέρχονται στο προσκήνιο με νέο σχέδιο.

Οι Σωτήρης Θεοχάρης και Νίκος “Τσουλούφης” Χαραλαμπόμπουλος (κιθάρα και μπάσο αντίστοιχα), με τον Φώτη Πατίκα (κιθάρα, ex-My Turn, Censored Sound) και τον Γιώργο Χλωρό, συνοδοιπόρο του Σωτήρη στους NoMind (Τύμπανα, The Snails) αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να ασχοληθούν με τη μεγάλη τους αγάπη. Τη Μουσική!

Συνδυάζοντας το garage με το punk με τα σκληρά και δυναμικά φωνητικά του Σωτήρη, να πλαισιώνεται από Νίκο και Φώτη στα ρεφρέν και με το Γιώργο να κρατάει τον rock n roll ρυθμό, έρχονται να σχολιάσουν να στηλιτεύσουν και να σε κάνουν να κάνεις pogo.

Τα βάζουν με τους Hipsters (“I hate your attitude, you are such a hypocrite, you are so predictable. Not being in fashion is so conventional, you are such a poser.
Refusing mainstream is so fucking mainstream, you are fucking mainstream, you are so harmless”), τραγουδούν για την πάλη των τάξεων (“Class War”) και τονίζοντας τα σκατά που ζούμε (“Dead Men Walking”), πνέουν μια δροσιά αισιοδοξίας στo “Happy End”.

Πολύ καλή προσπάθεια για ντεμπούτο, με παραγωγή ευτυχώς που αναδεικνύει τη μουσική και δεν προσπαθεί να είναι επιτηδευμένα βρώμικη. Ώρες ώρες μου θυμίζουν συγκροτήματα σαν τους Business, αλλά με πιο rock n roll έκφραση και είναι σίγουρα κάτι, που στο σύντομο μέλλον θα κάνει καλή παρέα στους Deus Ex Machina!

Στις 10 Ιανουαρίου θα το παρουσιάσουν ζωντανά στο After Dark! Όποιος θέλει να τα σπάσει πάει!

461

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2111 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.