ΤΗΕ TRAILBLAZER UNPLUGGED EXPERIMENT: The Mighty N (12/12/13) Garden4

Πείραμα Νο 3. The Mighty N ή κατά κόσμον Νατάσα Τσίρου με μία παρέα από έμπειρους και εκπληκτικούς μουσικούς, κάθισαν στα σκαμνιά του Garden4 και με εξέπληξαν ευχάριστα με τη μουσική τους.

Έχοντας έτοιμο για κυκλοφορία το ντεμπούτο τους, μας το ακούμπησαν κάτω από το μουσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο και μας κράτησαν όμορφη παρέα.

Το μαγαζί με το διπλάσιο τουλάχιστον κόσμο από το προηγούμενο unplugged έδειχνε να αγκαλιάζει πολύ ζεστά τους πέντε μουσικούς.

Η πορφυρομαλλούσα Νατάσα με τα πλήκτρα της μπροστά, με ξεσήκωνε ιδιαίτερα όταν ανέβαζε σε ένταση της φωνητικές τις χορδές και πλαισιωμένη από τον Κωστή Βήχο (Biotech, Sugahspank κ.α.) στο μπάσο να δίνει ένα πολύ όμορφο ρυθμό στο live με την όμορφη συνεργασία του τυμπανιστή Μιχάλη Καπηλίδη (Σωκράτης Μάλαμας, Αλκίνοος Ιωαννίδης και δεν συμμαζεύεται) και το κιθαριστικό δίδυμο των Κωνσταντίνου Καψιμάλλη και Αλέξη Ζορμπα.

Δεν μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από την πανέμορφη κιθάρα του Αλέξη, την οποία χρησιμοποιεί με πολύ αγάπη. Τα τραγούδια ήταν πολύ καλά δουλεμένα, αλλά μιας που δεν είχα “συναντηθεί” παλαιότερα, άφηναν μια περίεργη αίσθηση απότομου τελειώματος κάποιες φορές. Όμως, με έπεισαν για τις ικανότητες τους και παικτικά και συνθετικά και θα τους ακολουθώ με το άγρυπνο “δημοσιογραφικό” μου βλέμμα!

Το αποκορύφωμα ήταν η jamming συμμετοχή του ουτίστα Αλέκο Βρέτου, ο οποίος έδωσε μια πιο ανατολίτικη-jazz πινελιά στο βράδυ εκείνο της Πέμπτης.
Δυστυχώς, λόγω του ότι δεν έχω ακούσει το υλικό των παιδιών σε ηλεκτρική μορφή, δεν μπορώ να πω αν μου άρεσε έτσι καλύτερα ή όχι.

Εύχομαι βέβαια, να διορθωθεί σύντομα αυτό με μια μελλοντική δισκοκριτική στο  επερχόμενο ντεμπούτο τους.

Η επόμενη Πέμπτη έχει Madleaf (link).
Εύχομαι να σας δω εκεί! Εξάλλου, δεν υπάρχει είσοδος και η μπίρα είναι φθηνή!

Εμέθυcon!

The Mighty N setlist
Little Miss Nowhere
In Love we trust
Loose end
Hellucinations
Rays of Light
Grace
U or Me
Now what
Who, why
If Only
Halo of Ashes
Self Explore
Glorified

Ευχαριστούμε την Αναστασία Παπαδάκη (Rockinathens.gr) για το φωτογραφικό υλικό

485

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.