AURAS: "New Generation"‏

Toυς  Βραζιλιάνους AURAS τους είχα τσεκάρει  τυχαία το 2008 ψάχνοντας στο my space για νέες aor μπαντες και ομολογώ με είχαν ενθουσιάσει.

Το συγκρότημα θυμίζει έντονα τους JOURNEY ειδικά ο τραγουδιστής Gui Oliver άνετα θα μπορούσε να ήταν στη θέση του σημερινού frontman Alan Pineda. Όμως οι AURAS δεν περιορίζονται στις επιρροές από Journey αλλά βάζουν και αρκετή δόση από ΤΟΤΟ και SURVIVΟR ώστε το τελικό αποτέλεσμα να γίνει ακόμα πιο μελωδικό με τα φωνητικά να κυριαρχούν απόλυτα. Οι ενορχηστρώσεις και ο άψογος κιθαριστικός συγχρονισμός της μπάντας δίνει ένα ώριμο ύφος στους AURAS που με την απλότητα των συνθέσεων βοηθά ώστε το τελικό άκουσμα να είναι αρκετά ελκυστικό.

Ξεχωρίζουν ιδιαίτερα το ομώνυμο τραγούδι του άλμπουμ αλλά και τα εκπληκτικά “Reach Out“, “Hungry Hearts”, “Beauty of Dreams“, “Forgive and Forget” και “Never Give Up“. Σημαντική η βοήθεια στην παραγωγή του πολυτάλαντου Dennis Ward

(Pink Cream 69, Sunstorm, Place Vendome) που έβαλε το κερασάκι στη τούρτα σε ένα υπέροχο aor άλμπουμ. Οι φίλοι του μελωδικού ροκ δεν πρέπει να αγνοήσουν αυτή εδώ την μπάντα.


434