THE DARKSTAR: “Our Darkest Secret”

Ντεμπούτο album για τους Αθηναίους The Darkstar, οι οποίοι έχουν υπηρετήσει επάξια την ελληνική σκηνή δίνοντας support συναυλίες σε μεγάλα ονόματα, όπως οι Norma Jean και οι Converge, το οποίο μπορεί ο καθένας σας να το ακροαστεί στο Bandcamp (http://thedarkstar.bandcamp.com/album/our-darkest-secrets).

Τι ακούγεται στο “Our darkest secret”Ένα album όμορφο στο σύνολο τους με καλές συνθέσεις, που αν και αποτελούν κράμα πολλών διαφορετικών μουσικών εκφράσεων, κρατά ένα προσωπικό χαρακτήρα που δεν χαλάει τη συνοχή του.

Φωνητικά και μελωδικά και τραχιά, με χρήση κάποιων gang choruses, τύμπανα στακάτα και μια ελαφριά μαθηματική χροιά, που θυμίζει Converge και Poison The Well.

Ώριμο δημιούργημα που οφείλουν να ακούσουν οι ανοικτόμυαλοι ροκάδες/μεταλλάδες, ειδικά εκείνοι που δεν θεωρούν το Nu-Metal για πέταμα και δεν γκρινιάζουν όταν ακούνε τον όρο Metalcore.

Προσωπικά, έμεινα ικανοποιημένος. Σειρά σας τώρα!

Υ.Γ. Highlight η συμμετοχή της Ανδρονίκης των Chaostar!

751

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.