RED SANDS: “Red Sands”

Τι χρονολογία έχουμε, διάολε;

Θα κατέβω κάτω από το σπίτι και θα βρω παλιά ζωγραφισμένα vans, έτοιμα να πάνε σε κάποιο hippy festival;

Από τη Σκωτία έρχονται οι Red Sands, με εμφανή αγάπη στο ψυχεδελικό, επηρεασμένο από την ινδική μουσική, rock του ‘60.

Στο κλίμα του καιρού, κατά τον οποίο όλοι οι μουσικοί κοιτούν προς τα πίσω, και σαν συνέχεια του κύματος με μπάντες σαν του The Alah Las και Tame Impala, τα τυπάκια από τη Γλασκώβη, ονόματι Red Sands φέρνουν φορούν τα μανικετόκουμπα του παππού στο σύγχρονο τους σακάκι και σε συντροφεύουν με ήσυχα, ναρκωμένα τραγούδια σαν το εξαιρετικό “Too short a season”.

To πιασάρικο “Births, Deaths & Marriages” μοιάζει να είναι η ομορφότερη σύνθεση του ομώνυμου album τους και υπόσχεται ευοίωνο μέλλον για τους σκωτσέζους!

Αν δεν είσαι βαρύμαγκας και σου αρέσει το κίνημα του Woodstock, πρέπει να το ακούσεις γιατί είναι κάτι που θα σε κάνει να χαμογελάσεις και να κλείσεις τα μάτια παραδομένος σε κάποιο λουλουδένιο όνειρο. Αν είσαι όμως, άστο καλύτερα, γιατί δε θέλω να γκρινιάζεις και να μου χαλάς την ηρεμία!

449

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2101 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.