PLUG MY SPIRIT: “2013 Demo”

Η Θράκη κινητοποιείται πολύ τελευταία και μετά τους Purple Dino, Lunarmare και Shituation, θα ασχοληθούμε και με τους Plug The Spirit.

Μου αρέσει πολύ το όνομα και με προϊδεάζει θετικά, στο να μπω στην διαδικασία να γράψω τη γνώμη μου για τα δύο κομμάτια που αποτελούν το πρώτο demo των Ξανθιωτών νέων μουσικών, οι οποίοι μας ενημερώνουν πως παίζουν funk blues rock.

Πρώτο κομμάτι είναι το “Another Round” και με το που ανοίγει, αμέσως καταλαβαίνω πως αγαπούν αυτό που κάνουν και έχουν μια αδυναμία στους Red Hot Chili Peppers. Η τραγουδίστρια Βικτώρια όμως θέλει λίγη δουλειά παραπάνω, μιας και δεν έχει απόλυτο έλεγχο των φωνητικών της δυνατοτήτων και ελαφρώς βγάζει το τρένο από τις ράγες. Το κομμάτι αυτό καθεαυτό είναι πολύ διασκεδαστικό και σίγουρα θα ακουγόταν καλύτερα, αν τα τύμπανα ήταν πιο επαγγελματικά ηχογραφημένα.

Το δεύτερο “Light” ξεκινάει με τον μπασίστα να αποτυπώνει καθαρά τις Flea επιρροές του σε ένα “pepperάτο” τραγούδι με την Βικτώρια να ακούγεται έτσι καλύτερα. Όμορφη σύνθεση και ας μην πρωτοτυπεί και το demo συνολικά δείχνει πως τα παιδιά θέλουν και έχουν όρεξη να δουλέψουν.
Θα περιμένω κάτι πιο ολοκληρωμένο και “επαγγελματικό” για να έχω συνολική άποψη.

ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΟΥΛΕΙΑ!

430

Avatar photo
About Δημήτρης Μαρσέλος 2114 Articles
Δέσμιος της μουσικής, είλωτας των συναυλιών, εθισμένος στα σκληρά...riffs, διπολικός μεταξύ metal και hardcore punk, έχει κάνει χρόνια τώρα πολιτιστικό crossover και δεν αρνείται κανένα ιδίωμα της rock που του τη σηκώνει...την τρίχα.