POSTURES: “Postures”

Τρέχα βάλε στο μίξερ μια δόση The Mars Volta, μια κουταλιά της σούπας Portishead, πρόσθεσε ολίγον από Jefferson Airplane και ανακάτεψε τα υλικά με την 70’s prog rock κουτάλα σου, φορώντας κατά προτίμηση την ποδιά με το λογότυπο των Pink Floyd. Μόλις σιγοβράσει το μείγμα, σέρβιρέ το σε θερμοκρασίες διαστήματος.

Τι δεν καταλαβαίνεις, μανίτσα; Το κουιντέτο που ακούει στο όνομα Postures εκφράζεται μέσω μιας καθόλα ‘70s prog χροιάς, που σε ταξιδεύει σε γαλήνια (κυρίως) νερά, βάζοντάς σε όμως παράλληλα και σε ψυχεδελικά τερτίπια που ανεβάζουν την αδρεναλίνη.

Η Paulina Nystrom έχει αναλάβει τα φωνητικά και μπορεί το ντεμπούτο της μπάντας να μην ταράσσει τα μουσικά ύδατα, σίγουρα όμως διαθέτει ένα αξιοπρεπέστατο σύνολο κομματιών που προδιαθέτει θετικά για το μέλλον.

Εξαιρετικό artwork, ενδιαφέρουσες οι εναλλαγές στα φωνητικά της Paulina ανάλογα τη σύνθεση, ταλαντούχο σχήμα εκτελεστικά, με όμορφες μελωδικές στιγμές και έντονη space rock χροιά που αποκορυφώνεται στο 13λεπτο instrumental “Quakes”.

Μην περιμένετε κάτι το τρομερό, αλλά αξίζει να τους τσεκάρετε.

485

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.