IRON MAIDEN: "Live After Death"

Η ιστορική κυκλοφορία του “Live After Death” σηματοδοτεί πολλά πράματα για τις γενιές που γαλουχήθηκαν με τα μεγάλα συγκροτήματα της δεκαετίας του ’80 και τα οποία αρκετά μέχρι και σήμερα μένουν στην επικαιρότητα και κυκλο- φορούν αξιοπρεπείς δίσκους.

Οι IRON MAIDEN βιντεοσκόπησαν τις συναυλίες που έδωσαν στο Long Beach κατά την διάρκεια της περιοδείας τους 1984-85.

Είχαν ήδη κυκλοφορήσει το κλασικό “Powerslave” και είχαν γίνει πρώτο όνομα στο μεταλλικό ήχο.

Στο φοβερό “Live After Death” θα δείτε την απίστευτη ενέργεια που βγάζει το γκρουπ στο σανίδι, θα θαυμάσετε το άρτιο παίξιμο των μελών του,τα εκπληκτικά σκηνικά και φυσικά θα τραγουδήσετε και εσείς τα τρομερά κομμάτια των IRON MAIDEN.

Δεν χρειάζετα να σας μιλήσουμε για το playlist αφού δε νομίζουμε να υπάρχει ακόμα άνθρωπος που θέλει να λέγεται ότι αγαπάει τον σκληρό ήχο και να μην έχει δει και ακούσει το “Live After Death“. Κορυφαία στιγμή η εκτέλεση του “Rime of the Ancient Mariner” όπου εκεί καταλαβαίνεις γιατί οι IRON MAIDEN παραμένουν ως και σήμερα το μεγαλύτερο γκρουπ του πλανήτη.

Επίσης στο δεύτερο δισκάκι θα βρείτε πολύ έχτρα υλικό από συναυλίες στο Ρίο, στο πρώην ανατολικό μπλοκ καθώς διάφορα βίντεο και ένα ντοκουμένταρυ για τα πρώτα χρόνια του γκρουπ.

Φώτης Μελέτης

390