Circassian + The Dive + Acid Barrets @ ZERO Πέμπτη 14/11

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου το ZERO θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει 3 απο τις σημαντικότερες μπάντες της σύγχρονης εναλλακτικής σκηνής τους Circassian, Τhe Dive και Acid Barrets. H Συναυλία γίνεται στα πλαίσια της κυκλοφορίας του νέου δίσκου των Circassian. Σκοπός είναι η συγκέντρωση κάποιων χρημάτων για την κυκλοφορία του ”Hantse Guashe”lp σε βινύλιο. Η είσοδος για την συναυλία θα είναι ελεύθερη συνεισφόρά και η συμμετοχή όλων θα πρέπει να είναι απαραίτητη για την επίτευξη του σκοπού του live.

Θα ακολουθήσει after show party με μουσικές απο τους Circassian και το crew απο την Chaotic Synergy Records.

Ώρα Έναρξης. 21:00
Εϊσοδος Ελεύθερη Συνεισφορα
(Οικονομική ενίσχυση απαραίτητη.
Ολα τα έσοδα της συναυλίας απο την ελεύθερη συνεισφορά θα διατεθούν για τα έξοδα της κυκλοφορία του νέου δίσκου των Circassian ”Hantse Guashe” lp σε βινύλιο απο την Spinalonga Records, Chaotic Synergy Records)

Circassian

Οι Cicrcassian είναι μια τετραμελής μπάντα η οποία αποτελείται από τέσσερις φίλους με κοινό σκοπό την δημιουργία μουσικής χωρίς περιορισμούς. Ο ήχος τους κυμαίνεται σε psychedelic rock μοτίβα βάζοντας όμως και επιρροές από kraut rock , alternative, surf και ethnic. Στα τέσσερα χρόνια που η μπάντα είναι δραστήρια εκτός από πολλά live τοπικά αλλά και ως support act για συγκροτήματα του εξωτερικού έχουν κυκλοφορήσει δυο E.P. Ο χρόνος που μας πέρασε ήταν αφιερωμένος στην σύνθεση και ηχογράφηση του πρώτου δίσκου ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες. 

https://circassian.bandcamp.com/ 

The Dive Band

Οι The Dive δημιουργήθηκαν το 2000. Την άνοιξη του 2011, κυκλοφόρησαν τον ομώνυμο ντεμπούτο δίσκο τους [Spinalonga records & Lab records]. Επηρεασμένοι από το ροκ των 70s και των 90s, το πανκ και την ψυχεδέλεια. Ο δεύτερος δίσκος τους “Zo’e” κυκλοφόρησε τον Ιούνιου του 2013 από την Spinalonga Records! 

https://www.facebook.com/thediveband
http://thedive.bandcamp.com/
http://www.spinalonga.net/

Acid Barretts

Οι Acid Barretts δεν είναι μια γκαράζ μπάντα. Προσέγγιση προαιρετικά αιρετική. Βεβηλωμένες ποπ παλινωδίες εγκιβωτισμένες σε ένα μωσαικό αμφίθυμου θορύβου. Ρυθμός ράθυμος, έρως σταθερός και επαναλαμβανόμενα μαινόμενα μοτιβα πολλών βατ. Ψυχωσικοί σοσιοπαθείς κοινωνιολόγοι αυτοτραυματίζονται πάνω σε ένα κρεσέντο άμωμων πολυφωνικών παροξυσμών. Όξινος χαρακτήρας. Οξύς παραχαράκτης. Ενα αυτοαναφορικό καθαρτήριο με πλήρεις υποδομές και κλιματιζόμενες αίθουσες για χορούς αποφοίτησης νεκροζώντανων εφηβικών ονειρώξεων. Ρομαντικές αμοιβάδες στιβάζονται στα περιθώρια της ύλης για να μην ξεχαστούν στο χρονοντούλαπο του υπαρκτού υπερρεαλισμού. Οι αρμονίες που δε θα έπρεπε να είναι εκεί. Οι μελωδίες που παραλύουν πριν καν φτάσουν στο αυτί. Ολες οι προσδοκίες πέφτουν στο κενό. Καθως και το προφανές λογοπαίγνιο με το καινό.

https://soundcloud.com/acid-barretts

Chaotic Synergy

Chaotic Synergy Records is a d.i.y spirit record label that specializes in the romantic exploration of the vinyl record and audio cassette expanding the borders of the record industry.

https://www.facebook.com/pages/Chaotic-Synergy/344309385705910?fref=ts
http://www.chasyt.com/

Event on Fb

ZERO
Μεγάλου Αλεξάνδρου 120 Κεραμεικός, Αθήνα
τηλ. 2130 2374120
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Website: http://zeroathens.wordpress.com/

Social Media:
https://www.facebook.com/zeroathens
https://twitter.com/ZERO_Gigs

126