FERGIE FREDERIKSEN: “Any Given Moment”

Ο θρυλικός τραγουδιστής των Toto, Angel και Le Roux, FERGIE FREDERIKSEN κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ “Any Given Moment” μέσω της Frontiers Records. Μια από τις πιο σεβαστές, αν μου επιτρέπεται ο χαρακτηρισμός, φωνές επανέρχεται στο προσκήνιο για να μας χαρίσει έναν ακόμη δυνατό μελωδικό δίσκο.

Το 2010 ήταν μια πραγματικά τραγική στιγμή στην ζωή του καλλιτέχνη αφού διεγνώσθη από τους ιατρούς ότι είχε καρκίνο του ήπατος αλλά συγχρόνως την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε και το πολύ καλό “Happiness Is The Road”. Αυτή τη φορά έχει στην παραγωγή τον “πολύ” Alessandro Del Vecchio, ο οποίος έχει καταφέρει να δώσει στα νέα τραγούδια μια αίσθηση της δεκαετίας του ‘80 με έμφαση στις όμορφες μελωδίες και στην πολύ καλή φωνή του FERGIE FREDERIKSEN, που στην κυριολεξία απογειώνει τα τραγούδια, και εν κατακλείδι να μας προσφέρει απλόχερα ένα ποιοτικό αποτέλεσμα! Επίσης οι καλεσμένοι του Fergie, Bruce Gaitsch (Richard Marx), Robert Sall (WET) και Sven Larsson καθώς και η συμμετοχή της Issa σε ένα ντουέτο βάζουν το κερασάκι στην τούρτα σε αυτήν την πολύ αξιόλογη κυκλοφορία.

Όπως είπα και παραπάνω, ο δίσκος χαρακτηρίζεται από τις όμορφες μελωδίες, τη φωνή του Fergie που πραγματικά δίνει ρέστα με τις ερμηνείες του, τα πολύ καλά τραγούδια και την παλιομοδίτικη ‘80s αισθητική του.

Highlights του δίσκου είναι το up-tempo AOR-άδικο “Times Will Change”, η εκπληκτική μπαλάντα “I’ll Be The One”, τα “How Many Roads” και “Let Go”, όπως επίσης και το αγαπημένο μου “When The Battle Is Over” που θυμίζει αρκετά Survivor.

Μια πραγματικά άκρως ενδιαφέρουσα AOR κυκλοφορία που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη από τους φανατικούς οπαδούς της κλασσικής μελωδικής σκηνής!

502