THE BIG NOSE ATTACK: live στο Μαύρο Γάτο (free entrance)

THE BIG NOSE ATTACK Live @ Μαύρος Γάτος (facebook event)
Date: 24 October 2013
Time: 21:00
Venue: Μαύρος Γάτος Bar (Κωλέττη 42, Εξάρχεια) facebook page
Free Entrance

Οι ‘The Big Nose Attack’, είναι ένα εναλλακτικό blues/rock ντουέτο που δημιουργήθηκε στην Αθήνα την άνοιξη του 2011. Στα δύο χρόνια ζωής, έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει άπειρες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό (Γερμανία, Αυστρία, Τσεχία, Πολωνία, Ρουμανία, Κροατία κλπ) έχοντας στα μπαγκάζια τους 2 δίσκους.

Τα αδέρφια ‘Boogieman’ (κιθάρα/ φωνή) και ‘Little Tonnie’ (τύμπανα) αποτελούσαν για χρόνια τον βασικό πυρήνα του blues τρίου Down & Out, με τους οποίους έμαθαν τα blues από τους καλύτερους έχοντας ανοίξει για ονόματα όπως οι Gary Moore, Johnny Winter, Τhe Sonics, ZZ Top, ενώ είχαν εμφανιστεί και σε διακεκριμένα φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Οι Τhe Big Nose Attack ξεφεύγουν παρόλα αυτά από τα κλασικά στερεότυπα των blues και παντρεύουν παλιούς με νεότερους ήχους.

Εμπνευσμένοι από τους παλιούς (RL Burnside, Junior Kimbrough, Tom Waits, Captain Beefheart) αλλά και πιο σύγχρονους μουσικούς (Τhe Black Keys, Τhe White Stripes, CW Stoneking, Seasick Steve) γκρουβάρουν τα πιο διαστρεβλωμένα-εναλλακτικά fuzz-άριστα blues!

Mε αφορμή την καινούρια τους κυκλοφορία “Paint It Blue” η μπάντα από το Μπραχάμι οργώνει την Ελλάδα και περνάει και από τα Εξάρχεια, για ένα μοναδικό live.
Μπορείτε να πάρετε μια γεύση στο παρακάτω βίντεο:

Αhoy!!!

Social networks:
http://thebignoseattack.tumblr.com/
http://www.facebook.com/thebignoseattack
http://www.youtube.com/user/theBigNoseAttack
https://twitter.com/bignoseattack
https://soundcloud.com/thebignoseattack

170