ADOLF PLAYS THE JAZZ: Συγχρηματοδοτήστε το νέο τους album

Οι Adolf plays the Jazz ζητούν τη βοήθεια σου. Κάνε τη δωρεά σου ακολουθώντας το παρaκάτω link.

“>http://www.indiegogo.com/projects/adolf-plays-the-jazz-s-new-album

 Ο λόγος σε εκείνους!

“Η βοήθειά σας θα είναι ο βασικός παράγοντας για την κυκλοφορία του δίσκου. Δυστυχώς στην Eλλάδα της οικονομικής κρίσης, της καταστολής και του έντονου εκφασισμού δεν έχουμε τη δυνατότητα πια, καθώς πολλοί από εμάς είναι άνεργοι, να χρηματοδοτήσουμε αυτοτελώς τη δημιουργία ενός νέου δίσκου. Αποφασίσαμε όμως να παλέψουμε μέσα σε αυτήν την κατάσταση αδράνειας και να ζητήσουμε τη βοήθεια σας τόσο για τη διαδικασία της παραγωγής, όσο και για τη διαδικασία του τυπώματος ώστε να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε κάτι ολοκληρωμένο, που να εκπληρώνει αυτά που θέλουμε να πετύχουμε και έχουμε σαν στόχο από έναν καινούριο δίσκο μας.
Πιστεύουμε πως μια τέτοια κίνηση μπορεί να δώσει ένα σημαντικό μήνυμα στις τωρινές καταστάσεις όπου η πλειοψηφία των ανθρώπων δοκιμάζεται. Πιστεύουμε πως κυρίως η στήριξη από ανθρώπους που αγαπάνε και σέβονται τη μουσική στην ουσία της και στην αποεμπορευματοποιημένη μορφή της μπορεί πραγματικά να διατηρήσει τη δημιουργικότητα και την ελευθερία έκφρασης η οποία τείνει να εξαφανιστεί στη σύγχρονη κοινωνία. Θα είναι πολύ μεγάλο για εμάς το να συνεχίσουμε να κάνουμε ασυμβίβαστα αυτό στο οποίο πιστεύουμε και του οποίου δίνουμε τεράστια αξία. Για αυτό και ζητάμε την αλληλεγγύη σας.
Τονίζουμε πως στην περίπτωση που τα χρήματα δεν θα φτάσουν τον στόχο που θέσαμε, όλα τα χρήματα θα επιστραφούν σε όσους συμμετείχαν”.

109