VOODOO HEALERS/SPInnERS: LIVE @ ZERO Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

ΟΙ VOODOO HEALERS ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ SPInnERS ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΒΡΑΔΥΑ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΠΟΛΥ PUNK ROCK N ROLL ΕΝΕΡΓΕΙΑ!!

VOODOO HEALERS
Η ιστορία του συγκροτηματος πραγματικά δεν έχει ξεκινήσει το 2003 – τη χρονια το όνομα Voodoo Healers οριστικα θα συνοδεύει το συγκρότημα σε όλη τη διαδρομή μέχρι και σήμερα . Ο “Fast” Chris , Χρηστος Πεντελας, προσπαθησε από τα μεσα της δεκαετιας 90 και ως τις αρχές του 2000 να δημιουργήσει μια σταθερή μπάντα, αλλά παρά τις προσπάθειές του δεν το καταφερε. Διαφορα προβλήματα υπηρξαν αλλα και υπάρχουν για τους Voodoo Healers από το ξεκινημα τους αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε νανα σταματήσει την πορεία της μπαντας, παρά το γεγονός ότι την εχει επιβραδυνει καπως. Οι πρώτες πρόβες ήταν σα party όπου to συγκροτημα έπαιξε τραγούδια από αγαπημένες μπαντες όπως The Stooges, MC5, The Ramones, The Clash ………. αλλά επίσης και τραγούδια από το “Fast” Chris από παλαιοτερα σχηματα που ειχε συμμετοχη . Το 2006, τέλος, η πρώτη κυκλοφορια ήταν γεγονός! Ο τίτλος του άλμπουμ «Living In A Dogville » και περιλάμβανε 11 τραγούδια όλα γραμμένα από το συγκρότημα. Το τέλος του ίδιου έτους, η μπαντα ανανεώθηκε με την προσθήκη κάποιων νέων μελων και συνέχισε τη σκληρή δουλειά Τον Οκτώβριο του 2007 πρώτη μικρή περιοδεία τους έξω από την Ελλάδα,Από αυτό το σημείο μέχρι σήμερα, οι Voodoo Healers περιοδευουν 2 με 3 φορες κάθε χρόνο – κάθε φορά σε νέες πολεις, περισσότερες πόλεις και χώρες στο προγραμμα τους, Το 2008 το συγκρότημα περιόδευσε δύο φορές, τον Οκτώβριο του 2008 στη Σερβια η συναυλία τους στην CK13 στο Novi Sad, ηχογραφειτε ζωντανα και το συγκροτημα αφήνει άριστες εντύπωσεις για τη γεματη ενέργειά σκηνικη του παρουσια.Το 2009 οι Voodoo Healers θα κανουν και συναυλίες στην Ελλάδα, μαζί με τις καθιερωμένες τους εμφανίσεις εκτός των συνόρων. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδειας η μπαντα αρχίζει προετοιμασία για νέες ηχογραφήσεις. Η μπάντα συμμετείχε με το τραγούδι “Sometimes” σε συλλογή για την Making Believe Rec από την Ιταλια.. Τον Μάρτιο του 2010, η μπάντα είχε συναυλίες στη Σερβία, την Ουγγαρία και Κροατία. Την ίδια στιγμή οι Voodoo Healers συμμετεχουν σε αφιέρωμα για τον Sky Saxon σε μια συλλογή στη μνήμη του μεγάλου μουσικού και συνθέτη με το τραγούδι “Out Of The Question”. Τον Οκτωβρίου 2010, η μπάντα καταφέρνει ίσως τη μεγαλύτερη περιοδεία που έχει γίνει ποτέ από rock “n” roll μπαντα από την Ελλάδα. 20 ημέρες στο δρόμο, 17 συναυλίες, 6 χώρες! Μεχρι την επομενη , που ηταν φυσικα ακομη μεγαλητερη.

Το Μάρτιο του 2011 μια ακομη περιοδεία με συναυλίες σε Ελλάδα, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία και Βοσνία. Το συγκροτημα εχει πλεον το νέο του άλμπουμ με τίτλο “Dawn Of A Day” τον Οκτωβριο του 2011 και θα πραγματοποησει μια περοδεια ενός μηνα με 27 ζωντανες εμφανισεις σε 7 χωρες Τον Απριλιο του 2012 το συγκροτημα θα ταξιδεψει σε Βελγιο , Ολλανδια, Γερμανια και Φινλανδια για συναυλιες κανοντας πλεον τη μεγαλη διαφορα για τα Ελληνικα δεδομενα.

Οι Voodoo Healers είναι η rock n roll μπαντα από την Ελλαδα με τα περισοτερρα live εκτος της χωρας και με τεραστια αναγνωρισημοτητα από συγκροτηματα και κοινο στο εξωτερικο. 

http://www.facebook.com/V.HealersSKG

SPInnERS
Οι SPInnERS ειναι ενα indie/punk/rock η (οπως θελετε να το λετε)τριο απο αθηνα.Εχουν παιξει αρκετα λαιβ σε αθηνα και επαρχεια.Προτιμουν ανεξαρτητους και αυτοοργανωμενους χωρους η σε μαγαζια με ελαχιστη η καθολου εισοδο.Απο τα πρωτα τους λαιβ ηταν να ανοιξουν τη συναυλια των dinosaur jr στο πολις τον ιουνιο του 2008 στην αθηνα.Το 2011 κυκλοφορησαν με αυτοδιανομη ενα cd με τιτλο “everybody needs a lie” και περιεχει 9 κομματια.Μετα απο ενα χρονο ηχογραφησεων ειναι ετοιμοι για την νεα ομωνυμη κυκλοφορια τους σε βινυλιο που θα περιεχει 12 κομματια.

http://www.facebook.com/pages/SPInnERS-athensgr/180374258675694?fref=ts

133