THREE WAY PLANE + LAST RIZLA + ONE LEG MARY live @ ZERO Σάββατο 19 Οκτωβρίου

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

Οι Three Way Plane επιστρέφουν στο αγαπημένο τους Zero για να μοιραστούν τη σκηνή μαζί με 2 μπάντες που γουστάρουν πολύ, τους Last Rizla και τους One Leg Mary!

THREE WAY PLANE
Ξεκίνησαν τα live τους στις αρχές του 2004. Η μουσική τους κινείται σε punk, post-core και indie ύφος αλλά οι ταμπέλες είναι το τελευταίο που τους απασχολεί, αφού πάντα έχουν τη διάθεση να πειραματίζονται και να αυτοσχεδιάζουν. Έχουν κάνει πάρα πολλά live σε μαγαζιά, σε αυτο-οργανωμένους χώρους και καταλήψεις, καθώς επίσης και opening acts για αγαπημένες τους μπάντες όπως οι Senser και οι Savage Republic. To 2006, κυκλοφόρησαν το D.I.Y. EP “Bright Days” και μετά από συμμετοχές σε διάφορες συλλογές, κυκλοφόρησαν το 2010 με τη βοήθεια της Spinalonga, το δίσκο με τίτλο “Give us something new to shout”. Στις 12 Γενάρη 2013 παρουσίασαν άλλη μια D.I.Y. κυκλοφορία, το EP με τίτλο “Fire” και από τότε βάζουν φωτιά στα κάρβουνα…

http://threewayplane.bandcamp.com/
https://soundcloud.com/three-way-plane
https://www.facebook.com/pages/three-way-plane/145989883224

LAST RIZLA
Οι Last Rizla ήταν στο νησί. Τώρα είναι στην Αθήνα και έχουν φρικάρει. Φαίνεται άλλωστε ξεκάθαρα στη μουσική τους, ψυχεδελικό πυρηνικό πανκ. Βέβαια τώρα έχουν και σταφυλόκοκκο. Θα σας βρουν, θα σας στοιχειώσουν και θα σας μολύνουν!

http://lastrizla.blogspot.gr/

ONE LEG MARY
Οι One Leg Mary είναι μια τετραμελής μπάντα με επιρροές από το indie-post-math rock συνοθύλευμα. Μετά την τεράστια αποτυχία του πρώτου ep των OLM με τιτλο “Yes exactly,maybe not” που υποστηρίζεται απο την Spinalonga Records και εκθιάστηκε απο τηλεκριτικούς και άτομα εθισμένα στο gaming,ανακοινώνεται η 2η ολοκληρωμένη “δουλειά” της “μπάντας” που αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποτε μεσα στο 2014,η και όχι.

http://onelegmary.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/OneLegMary?ref=hl

133