TALISMAN: "World's Best Kept Secret"

Χορταστικό είναι το διπλό DVD των Σουηδών TALISMAN που φέρει τον τίτλο “World’s Best Kept Secret” και περιλαμβάνει live εμφανίσεις στην Στοκχόλμη και στο “Sweden rock Festival”.

Ιδρυτής του συγκροτήματος είναι ο μπασίστας Marcel Jacob αλλά σπουδαία είναι η συμβολή του χαρισματικού τραγουδιστή Jeff Scott Soto που με την χαρακτηριστική φωνή του κλέβει τις εντυπώσεις.

Στις κιθάρες βρίσκονται οι Howie Simon και Fredrik Akesson και στα ντραμς ο Jamie Borger, οι οποίοι δίνουν τον καλυτερό τους εαυτό και αποδεικνύουν περίτρανα γιατί οι Talisman θεωρούνται από τα καλύτερα γκρουπς της Ευρώπης. Στο DVD επίσης μπορεί κανείς να δει video clips συγκροτήματος, ιστορικές εφανίσεις του γκρουπ στην Ιαπωνία στις αρχές της περασμένης δεκαετίας και πολλά bonus (discography, behind the scenes και άλλα πολλά).

Τραγούδια σαν τα “Mysterious“, “I ‘ll be waiting“, “Time after time“, “Tears in the sky”, “Color my xtc” και την φοβερή διασκευή του “Crazy” (Seal) ενθουσιάζουν τους γνήσιους οπαδούς του μελωδικού hard rock. Οι TALISMAN στην σκηνή είναι καταπληκτικοί με αστείρευτη ενέργεια και όσοι αποκτήσουν το συγκεκριμένο DVD θα απολαύσουν μια σπουδαία μπάντα.

Φώτης Μελέτης

381