MOTORHEAD: Στο "αναρρωτήριο" ο Lemmy

Πριν λίγες ημέρες, ο θρύλος της rock μουσικής, frontman των Motorhead, Lemmy Kilmeister δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το set τους στο Wacken.

Αν και δε θα έπρεπε καν να προσπαθήσει να είναι στη σκηνή, ο Βρετανός μουσικός δεν ήθελε να απογοητεύσει τους 85.000 φίλους του festival που βρίσκονταν εκεί και πάλεψε με την κόπωση, καταφέρνοντας εν τέλει να βγάλει ένα μικρό set, πριν αποχωρήσει φανερά καταβεβλημένος.
Οι φήμες έδιναν και έπαιρναν και πρώτος ο Phil Campbell μέσω twitter ανακοίνωσε “Παρ’ όλες τις φήμες για το αντίθετο, ο Lemmy είναι ολοζώντανος, οπότε αγνοήστε τις ηλίθιες αναφορές κάποιων κακεντρεχών στο twitter”.
Χθες βγήκε και επίσημη ανακοίνωση των Motorhead για την υγεία του Lemmy, η οποία έλεγε: “Το show (στο Wacken) έπρπε να γίνει, γιατί έτσι λειτουργεί ο Lemmy. Ακόμα και αν δεν ήταν 100 % έτοιμος, αρνήθηκε να απογοητεύσει τους 85.000 οπαδούς του festival. Οι Motorhead έδωσαν παραπάνω από το 100 %, αλλά για μικρότερο, αλλά πολύ δυνατό set, πριν ο Lemmy νιώσει ότι ότι δάγκωσε μεγαλύτερο κομμάτι από αυτό που μπορούσε να μασήσει. Για αυτόν τον λόγο, θα ξεκουραστεί όπως του έχει προταθεί. Γνωρίζουμε τις φήμες που κυκλοφορούν, αλλά όταν ο Lemmy φορτίσει επαρκώς τις μπαταρίες, οι Motorhead Θα επιστρέψουν. Μην ανησυχείτε!”. 

Όλη μας η καλή ενέργεια βρίσκεται στο πλευρό του θείου Lemmy!

106