MOTORHEAD: Δείτε την tracklist του νέου τους album

To επερχόμενο album των θρύλων Motorhead, που θα ονομάζεται “Aftershock”, θα περιέχει τα παρακάτω κομμάτια.

1. “Death Machine”  
2. “Heartbreaker”   
3. “Coming Back to You”
4. “Going to Mexico”   
5. “Courage”   
6. “Queen of the Damned”   
7. “Lost Woman Blues”   
8. “Crying Shame”   
9. “Paralyzed”  
10. “Dust and Glass”   
11. “Coup de Grace”   
12. “Silence When You Speak to Me”   
13. “Knife”