PRE/POST FESTIVAL στην Πρέβεζα

Pre/Post Fest Vol. III
3 Αυγούστου 2013
Κάστρο Παντοκράτορα, ΠΡΕΒΕΖΑ
Doors Open: 21:00
Tickets: 7 euros (pre-sale), 9 euros (door)

Το Pre/Post Fest επιστρέφει και πάλι το πρώτο σαββατοκύριακο του Αυγούστου για να σκορπίσει ενθουσιασμό και να ανεβάσει την διάθεση μας. Πιστή στο ραντεβού της με την διασκέδαση η dB Sounds διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά μία βραδιά γεμάτη χορευτική μουσική σε ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χώρο (Κάστρο Παντοκράτορα) στην πόλη της Πρέβεζας.  Ύστερα από δύο επιτυχημένες χρονιές όπου παρέλασαν μερικά από τα καλύτερα ονόματα της ελληνικής Reggae και SKA σκηνής το Pre/Post Fest συνεχίζει δυναμικά και φέτος σε Balkan/SKA/Ethnic ρυθμούς και όχι μόνο. Οι επισκέπτες του Pre/Post Fest θα έχουν φέτος την ευκαιρία να απολαύσουν τους:

Balkan Colla
Τους γνωρίσαμε και όλοι τους ξέρουμε ως Cabaret Balkan. Μεταμορφώθηκαν σε Balkan Colla και έρχονται να μας ξεδιψάσουν και να μας ανεβάσουν την διάθεση. Κυρίες και κύριοι, υποδεχθείτε την ίσως καλύτερη balkan ελληνική μπάντα, τους Balkan Colla!

The Raindogs
Το Ska είναι αναπόσπαστο κομμάτι στο Pre/Post, και οι the Raindogs αποτελούν ένα από τα καλύτερα ονόματα της εγχώριας ska/punk σκηνής. Η συμμετοχή τους στο φετινό Pre/Post μόνο χαρά μπορεί να προκαλέσει τόσο σε εμάς όσο και σε εσάς που θα έχετε την τύχη να τους παρακολουθήσετε live το Σάββατο 3 Αυγούστου.



Folk N Roll
Οι Folk N Roll από τα γειτονικά Ιωάννινα είναι η τρίτη μπάντα που θα συμμετάσχει στο φετινό Pre/Post Fest! Folk, ethnic, balkan ρυθμοί από αυτή την εξαιρετική μπάντα που είναι αδύνατο να σας αφήσει ασυγκίνητους. Ετοιμαστείτε για χορό λοιπόν.

Επίσης, after Pre/Post Party για όσους δεν θέλουν να σταματήσουν να χορεύουν ή…να ταξιδεύουν. Ο Dj Chico, παραγωγός του αγαπημένου μας διαδικτυακού ραδιοφώνου (www.poplie.eu) σε ένα “ξεσηκωτικό” freestyle mix (world/hip-hop/dubstep/jungle κλπ.)

Πάρτε λοιπόν μαζί σας την καλή σας διάθεση και ελάτε να διασκεδάσετε και φέτος στους ρυθμούς του Pre/Post Fest!

Για πληροφορίες προπώλησης  και για οποιοδήποτε άλλη πληροφορία επισκεφτείτε τα
www.prepostfest.blogspot.com
www.dbsounds.gr
ή επικοινωνήστε μαζί μας στα
T. 6940 97 45 27
E. This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Eπίσης, επισκεφτείτε το www.prepostfest.blogspot.com ή την σελίδα μας στο facebook (www.facebook.com/dbsoundsgreece) για να ενημερωθείτε για προσφορές διαμονής και σίτισης στην πόλη της Πρέβεζας με την επίδειξη του Pre/Post εισιτηρίου σας.

Pre/Post Fest Vol. III
3 Αυγούστου 2013
Κάστρο Παντοκράτορα, ΠΡΕΒΕΖΑ
Doors Open: 21:00
Tickets: 7 euros (pre-sale), 9 euros (door)
www.prepostfest.blogspot.com

204