DAVID ELLEFSON: κυκλοφορεί αυτοβιογραφία

Ως συνιδρυτής των Megadeth και μακροχρόνιος συνεργάτης του Dave Mustaine, ο μπασίστας David Ellefson σίγουρα έχει πολλά να πει και αυτό ακριβώς κάνει στο επερχόμενο σύγγραμμά του “My Life With Deth”.

Ο Ellefson ολοκλήρωσε την αυτοβιογραφία του κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς με τη βοήθεια του συγγραφέα Joel McLver και θα εκδοθεί στις 29 Οκτωβρίου μέσω του εκδοτικού οίκου Howard Books.

H ζωή με τους Megadeth, θα μπορούσε να δώσει υλικό για παραπάνω από ένα βιβλία αλλά ο Ellefson εισχωρεί βαθύτερα μέσα στην προσωπική του ιστορία, καλύπτοντας τα πάντα από το ξεκίνημά του, την παρακμή των καταχρήσεων, την επαναφορά του και την απόφαση να ταχθεί στην Χριστιανική Πίστη. Επίσης αναφέρει τις σπουδές που έκανε, στην προσπάθεια του να γίνει Λουθηρανός ιερέας.

Ο ίδιος ο David Ellefson, μίλησε για το βιβλίο του:
“Η αυτοβιογραφία μου δεν είναι η συνήθης rock’n’roll ιστορία, αλλά μάλλον μια προσπάθεια να εμπνεύσει τους ανθρώπους”. Συνεχίζοντας, “ Αφιέρωσα τη ζωή μου σ’ αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα και ήθελα να μοιραστώ μια ιστορία ενός παιδιού που το μόνο που είχε ήταν ένα μπάσο και ένα rock όνειρο, που πήρε το ρίσκο του να αφήσει την ασφάλεια της φάρμας του στη Μινεσότα για να ζήσει το όνειρό του στο L.A. και με πολύ και σκληρή δουλειά, θυσίες και λίγη τύχη, το πραγματοποίησε.”

Το “My Life With Deth”, προλογίζει ο θρυλικός Alice Cooper ενώ στις σελίδες του υπάρχουν αρκετές συνεντεύξεις special guest, συμπεριλαμβανομένων νυν και πρώην μελών των Megadeth.

99