DAVE LOMBARDO: guest συμμετοχή στο νέο album των Sepultura

Οι Sepultura δουλεύουν αυτόν τον καιρό πάνω στο νέο τους album και ο κιθαρίστας Andreas Kisser αποκάλυψε μέσω του studio blog του ότι ο πρώην drummer των Slayer, Dave Lombardo, θα πραγματοποιήσει φιλική συμμετοχή στον επερχόμενο δίσκο.

“O Dave Lombardo, ο ένας και μοναδικός drummer των Slayer, ο οποίος παίζει επίσης με τον Mike Patton στους Fantomas, βρισκόταν πολύ κοντά στο studio, σε μια παραλία στην οποία έπαιζε με τα παιδιά και τον σκύλο του, έτσι ο Ross (Robinson, παραγωγός) τον ρώτησε, αν θα ήθελε να κάνει ένα jam στο album μας και αυτός είπε “YES”! Είμαστε κατενθουσιασμένοι, δεν μπορούμε ακόμη να πιστέψουμε το γεγονός ότι ένα από τα μεγάλα μας είδωλα, θα συμμετέχει στη δουλειά μας”.

Και συνεχίζει… “Είναι ένα από τα καλύτερα άτομα στη φάση και πραγματικά το απόλαυσε. Ετοιμάσαμε δυο drum set, το ένα απέναντι στο άλλο, χωρίς κύμβαλα, απλά παραδοσιακά κρουστά! Όταν όλα ήταν έτοιμα, ο Eloy (Casagrande, drummer των Seps) και ο Dave άρχισαν να παίζουν και το αποτέλεσμα, ήταν μαγικό. Το τμήμα που ηχογραφήθηκε θα είναι κάτι εξαιρετικό.”

Η νέα δουλειά των Sepultura αναμένεται γύρω στον Νοέμβριο από τη Nuclear Blast.

119