SAXON: σε κοινή περιοδεία με τους Fozzy

Οι βρετανοί metal ήρωες, ανακοίνωσαν τις ημερομηνίες μιας περιοδείας στη Β. Αμερική, με support acts τους Fozzy και τους Halcyon Way, η οποία θα διαρκέσει ένα μήνα.

Η “Sacrifice and Sin Tour” θα ξεκινήσει στις 12 Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη και θα ολοκληρωθεί στο Βανκούβερ του Καναδά.

Οι Saxon, έχοντας κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό το 20ο album τους, “Sacrifice”, και όντας στην ενεργό δράση εδώ και σχεδόν τέσσερις δεκαετίες, παραμένουν ακμαίοι και επιθυμούν να διατηρήσουν την σταθερή πορεία της καριέρας τους.

“Μέχρι τώρα, η περιοδεία για το “Sacrifice” μας έχει φέρει από τις Μπαχάμες έως τη Ν. Αμερική και μετά πάλι πίσω στην Ευρώπη για τις συμμετοχές στα μεγάλα Festival”, λέει ο Biff Byford. “Τώρα ήρθε ο καιρός για μας να επιστρέψουμε στη Β. Αμερική για μια σειρά εμφανίσεων, παρέα με τους μοναδικούς Fozzy. Είμαστε φίλοι με τον Chris Jericho εδώ και χρόνια, οπότε δεν υπήρχε καλύτερη ευκαιρία να τους αρπάξουμε για ένα tour από την Ανατολική ως την Δυτική Ακτή”.

Ο τραγουδιστής των Fozzy, Chris Jericho, επίσης αναφέρθηκε με ενθουσιασμό για την επικείμενη περιοδεία. “Μετά από την επιτυχημένη αμερικανική μας περιοδεία το προηγούμενο καλοκαίρι, ψάχναμε για την καλύτερη ευκαιρία, ώστε να επιστρέψουμε και πάλι στη Β. Αμερική… και τώρα έφτασε!. Το να περιοδεύσεις με τους θρυλικούς Saxon αποτελεί ένα metal όνειρο που πραγματοποιείται και είναι ο τέλειος τρόπος να ικανοποιήσουμε όλους τους καταπληκτικούς οπαδούς μας στις ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά και να κάνουμε ακόμη περισσότερους στην πορεία. Ετοιμαστείτε να σας πάρουμε τα κεφάλια, αφήνοντάς σας να ουρλιάζετε “Fozzy! Fozzy! Fozzy!”…”

106