GUM FEST 2013: Mahakala, Black Hat Bones, Forsaken Memoriam και Burn the Sun live στο Six Dogs

Το G.U.M. (Greek Underground Music) περήφανα παρουσιάζει το G.U.M. fest #1.

Με τους Mahakala, Black Hat Bones, Forsaken Memoriam, Burn The Sun, live στο Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι) το Σάββατο 29 Ιουνίου 2013.

Οι Mahakala ιδρύθηκαν το 2005 και έχουν μέχρι στιγμής δισκογραφήσει τα:

“Mahakala” EP (Parade Records, 2007)
“Pact With The Devil” EP (self-financed, 2009)
“Devil’s Music” (SMC, 2013)

Μέσα σε μία 8ετή πορεία στο Ελληνικό underground, ταξίδεψαν μουσικά από τον τραχύ crust/ sludge metal ήχο του πρώτου ομώνυμου EP τους, στα Sabbath-ικά πρώιμα heavy metal τοπία του πρόσφατου “Devil’s Music” που έχοντας κυκλοφορήσει πανευρωπαϊκά την 1η Μαρτίου του 2013, έχει ενθουσιάσει το κοινό και τον παγκόσμιο metal τύπο.

Μετά την θεατρική υπερπαραγωγή του live release party τους στην Αθήνα αλλά και το βορειοελλαδίτικο tour με τους Έλληνες heavy metal θρύλους, Rotting Christ, οι Mahakala κάνουν άλλη μία στάση στην γενέτειρά τους για να μας παρουσιάσουν το νέο τους υλικό μαζί με κάποιες ακόμη εκπλήξεις.

Για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να τους δουν ακόμη live ή δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι τις εμφανίσεις τους με Witchcraft (SWE), Year Of The Goat (SWE) και Rotting Christ την ερχόμενη season, το πέρασμα από το “κλειστοφοβικό” live-club κλίμα του Six D.O.G.S στις 29 Ιουνίου είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητο.

www.mahakalaband.com



Οι Black Hat Bones κατάγονται από την Σπάρτη αλλά έχουν ως έδρα τους την Αθήνα. Χωρίς να έχουν ακόμη δισκογραφήσει κάτι, θεωρούνται ήδη ένα από τα ανερχόμενα ονόματα της σκηνής, την οποία φροντίζουν τακτικά να… κατεδαφίζουν με τα εκρηκτικά live τους. Ο ήχος τους είναι βαρύς και μπαρουτοκαπνισμένος, φέρνοντας στον νου από την σκηνή του Seattle και το stoner rock κίνημα των late 90s μέχρι τους Guns ‘N’ Roses και το σύγχρονο Αμερικάνικο κιθαριστικό rock των Audioslave και των Stone Temple Pilots. Αυτόν τον καιρό βρίσκονται στο studio ετοιμάζοντας το πρώτο τους full length album.

www.blackhatbones.com

Σε πιο μεταλλικά μονοπάτια κινούνται οι Forsaken Memoriam που επίσης είναι στο studio ετοιμάζοντας το πρώτο τους album. Έχοντας επιλεγεί στο παρελθόν ως opening act των Αθηναίων heavy rockers Planet Of Zeus μεταξύ άλλων, το heavy/ stoner rock κουαρτέτο από το Ηράκλειο της Κρήτης θα καταλάβει την σκηνή του Six D.O.G.S δίνοντας μας μία γεύση από τον τσαμπουκαλεμένο ήχο του, που ακροβατεί κάπου ανάμεσα στο Σουηδικό stoner των Dozer και στο κιθαριστικό μεταλλικό rock των Black Label Society.

www.facebook.com/pages/Forsaken-Memoriam



Οι επίσης Αθηναίοι Burn The Sun ξεκίνησαν την πορεία τους το 2011 με την συμμετοχή τους στο Schoolwave Festival εκείνης της χρονιάς. Κυκλοφόρησαν ένα demo το 2012 και αποτελούν την desert-rock προσθήκη της βραδιάς. Με εικόνισμά τους την δισκογραφία του John Garcia (Kyuss, Unida, Slo-Burn, Hermano), οι Burn The Sun θα ζεστάνουν την βραδιά ταξιδεύοντάς μας σε σκονισμένα ερημικά τοπία με τον βρώμικο Fuzzy ήχο τους.

www.burnthesun.bandcamp.com/

Ώρα έναρξης: 21:00
Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ

Facebook event page: http://www.facebook.com/events/387270971377153
Περισσότερες πληροφορίες στο: www.facebook.com/GreekUndergroundMusic

CHEW GREEK METAL. DON’T SPIT IT.

101