DEATH DEALER: “War Master”

Μια all star μπάντα, ξεπηδά στο προσκήνιο αυτό το καλοκαίρι.

Το συγκρότημα δεν προσφέρει μόνο πρώτης κλάσεως metal, αλλά κάτι που αυτή η σκηνή δεν έχει δει εδώ και πολύ καιρό. Οι πρώην Manowar, Rhino (τύμπανα) και Ross The Boss (κιθάρες) ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Sean Peck (φωνή, Cage), Stu Marshall (κιθάρα, Dungeon) και Mike Davis (μπάσο, Halford & Lizy Borden) και η γέννηση των Death Dealer ήταν γεγονός.

Η ιδέα της δημιουργίας προήλθε από τους Stu και Sean, αλλά πριν τη γέννηση της μπάντας, όλοι τους γνωρίζονταν μεταξύ τους και θαύμαζαν ο ένας τη δουλειά του άλλου όλα αυτά τα χρόνια. Ο τίτλος του παρθενικού τους άλμπουμ, “War Master” και ο πήχης ανεβαίνει ήδη πολύ ψηλά, με το καλημέρα σας.

Παίζοντας σε διάφορα συγκροτήματα τα τελευταία χρόνια και οι πέντε μουσικοί έχουν περιοδεύσει σε όλο τον κόσμο. Ο Marshall για παράδειγμα, έχει περιοδεύσει στην Ιαπωνία με τους Dungeon, όπως και ο Ross The Boss που έχει και εκείνος τη προσωπική του solo μπάντα και περιόδευε ανά το κόσμο, η οποία μπήκε στο πάγο για να δοθεί προτεραιότητα στους Death Dealer
 
Ο κιθαρίστας Stu Marshall, εξηγεί: “Είναι σημαντικό για εμάς να θεωρηθούμε ως μια πραγματική μπάντα. Είμαστε πολύ σοβαροί για τη μουσική, χωρίς να παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ στα σοβαρά. Αυτό είναι ένα μακροπρόθεσμο όραμα από όλα τα παιδιά στη μπάντα και οι Death Dealer, δεν έχουν να κάνουν τίποτα με κάποιου είδους project που θα διαλυθεί έπειτα από τη δημιουργία ενός άλμπουμ”.

Καλώς μας ήρθατε συμπληρώνω εγώ και εύχομαι να είναι έτσι τα πράγματα όπως μας τα λέτε, ώστε να δούμε και άλλες αξιόλογες δουλειές σας στο μέλλον.

Οι Rock και metal fans που αγαπούν τον straight- in- your- face heavy metal ήχο αναμένεται να αισθανθούν κάτι παραπάνω από απλά να τον αγαπήσουν ή να τον λατρέψουν. Γιατί; Διότι μας προσφέρουν, 10 καλοδουλεμένες συνθέσεις ατόφιου μέταλλου με τις κιθάρες του Ross να σπέρνουν και την υπόλοιπη μπάντα να θερίζει.

Το “War Master” συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο δυνατές κυκλοφορίες της χρονιάς που διανύουμε. Εμπνευσμένο, δυνατό, καταπληκτικό. Τέτοιοι δίσκοι πρέπει να βρίσκουν θέση δίπλα σε άλμπουμ που ομορφαίνουν μια δισκοθήκη από όλες τις απόψεις.

506