ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ FEST: live @ ZERO FRI 17/5

Ακολουθεί δελτίο τύπου.

ΟΡΙΣΤΕ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ FEST live @ ZERO FRI 17/5

Την τελευταία πενταετία υπάρχει μια άνθηση του ελληνικού underground χώρου. Ένας θεμέλιος λίθος του είναι ο σκληροπυρηνικός crust punk ήχος. Η εξάπλωση της ελληνικής crust σκηνής απο τις καταλήψεις (Villa Amalias, Ματσαγκου, Πραποπουλου, Γεωπονικο κτλ) , τις αυτοοργανωμένες συναυλίες και τα φεστιβάλ στα πανεπιστήμια και σε ανοιχτούς κοινωνικούς χώρους, μέχρι τις συναυλίες σε underground συναυλιακές σκήνες όπως την υπογείος της καλλιδρομίου και το καταραμένο σύνδρομο έστρεψε τα βλέμματα της διεθνούς εναλλακτικής σκηνής πάνω της.
Αποτέλεσμα της εξάπλωσης αυτής ήταν η ισχυροποίηση της σκηνής. Οι μπάντες απέκτησαν μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σπάζοντας ταμπού και κόμπλεξ προηγούμενων εποχών και μέσω εναλλακτικών μουσικών δικτύων η μουσική τους εξαπλώθηκε και στη διεθνή εναλλακτική d.i.y κοινότητα.
Η συνέχεια είναι γνωστή… Περιοδείες σε Ευρώπη και Αμερική, συνεργασίες με label του εξωτερικού, διεθνής διανομή δισκογραφίας, συνεχείς αναφορές στο διεθνή εναλλάκτικό τύπο (βλ. maximun rock n roll κτλ).
Το d.i.y είναι στάση ζωής με επεκτάσεις πολιτικής στάσης. Για να υπάρχει χρειάζεται η έμπρακτη υποστήριξη του, απο την βάση, που είναι ο κόσμος που ασχολείται με αυτο και με όλες του τις προεκτάσεις.

Την Παρασκευή 17/5 το ZERO έχει την τιμή να φιλοξενήσει ένα mini fest με τους βασικότερους εκπροσώπους του σύγχρονου underground ελληνικού crust hardcore punk ήχου. Το line up είναι:

Inhuman Poison (με φιλικά φωνητικά)
http://www.myspace.com/inhumanpoison
http://inhumanpoison1.bandcamp.com/album/inhuman-poison-7

Dead City Motion
http://www.deadcitymotion.com/
http://deadcitymotion.bandcamp.com/

Narcan
http://narcan.bandcamp.com/

Wasted Control
https://soundcloud.com/wasted-control

Blood justice
http://www.myspace.com/bloodjusticeband

Είσοδος: Ελεύθερη Συνεισφορά
Ανοίγει: 21:00

ZE.RO
Μεγάλου Αλεξάνδρου 120,
Κεραμεικός

123