KRZAK EXPERIENCE: “Krzak Experience”

Όταν η μουσική δε συναντά όρια, album σαν το “Krzak Experience” θα βγαίνουν για να κάνουν τη διαφορά.

Δύο μουσικοί από τους Krzak (πολωνικής blues/ jazz μπάντας με εκτεταμένη χρήση βιολιού), συναντούν τρία μέλη των Sepsis και το αποτέλεσμα αποτυπώνεται στο “Krzak Experience”, έναν instrumental δίσκο με το βιολί σε πρωταγωνιστικό ρόλο και ένα rhythm section με καθαρά metal προσανατολισμό.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον, έξω από τα συνηθισμένα, χωρίς όμως και να αγγίζει τα πλαίσια του πειραματικού, όντας έτσι προσιτό σε όλους.

Δέκα συνθέσεις soundtrackικού χαρακτήρα που σίγουρα δε σε κάνουν να βαριέσαι, καθώς οι heavy επιρροές, οι ανατολίτικοι ρυθμοί και οι όμορφες μελωδίες δίνουν και παίρνουν καθόλη τη διάρκεια του album.

Δεν καταπλήσσει (δεν το έχει σκοπό) αλλά διαφέρει και αποδεικνύει πως μέσα από μια απλή ιδέα, μπορεί να γεννηθεί κάτι πολύ καλό. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει και το δελτίο τύπου, μια πολύ καλή πρόταση για τους fan των Apocalytpica.

489

Avatar photo
About Στέφανος Στεφανόπουλος 1396 Articles
Γεννήθηκε την ίδια ακριβώς ημέρα με τα CD και μάλλον για αυτό ασχολείται τόσο πολύ με τη μουσική. Όταν δεν γράφει για αυτή, αγοράζει CD, και όταν δεν αγοράζει, θα τον βρείτε είτε να παριστάνει τον dj σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας, είτε να προσπαθεί να κατεβάσει κάποια ιδέα για διαφήμιση. Στο Rockway.gr εντάχθηκε το 2010 και κάπως, κάπου, κάποτε, βρέθηκε να κρατάει και τα κλειδιά του. Δεν συμπαθεί τους ψευτοκουλτουριάρηδες, τους ξερόλες και τη μουστάρδα. Δηλώνει εγωιστής, κυνικός και fan του Philip Dick.